Website translation into 96 languages

Friday 14 February 2014

Горячие новости (Hot news) от Медиахолдинга "100%" - 14.02.2014



Вже наступного тижня відбудуться консультації із президентом щодо кандидатури нового прем'єр-міністра України. У Партії регіонів, повідомляють: підтримувати опозиційну кандидатуру відмовляються. Натомість кажуть, що готові на кандидата з власної команди. Серед можливих називають Юрія Бойка, Сергія Арбузова та Андрія Клюєва. Втім, офіційно жодного прізвища наразі не пролунало. Своїм баченням на формування нового кабінету міністрів поділився політичний аналітик Михайло Погребинський:

Столична міліція з'ясовує, що за незаконні воєнізовані формування створені у Києві. Правоохоронці мають таку інформацію і зараз її перевіряють. Тим часом, у прокуратурі пропонують пом'якшити запобіжний захід усім активістам Майдану, затриманим впродовж січня за заворушення та блокування адмінбудівель. Такі рішення стосуються 224-ох осіб. Проте у відомстві нагадують - закон про амністію діятиме лише, якщо до понеділка будуть звільнені адмінбудівлі та вулиця Грушевського. Інакше затриманих судитимуть у звичайному порядку.

Рішення зменшити кількість податків з 22 до 14 може бути ухвалене вже у першому півріччі цього року. Такий прогноз зробив виконувач обов'язків міністра доходів і зборів Олександр Клименко. На засіданні Ради зі стимулювання інвестицій та підприємницької діяльності зменшення податкового навантаження на бізнес стало головною темою. В Міндоходів запевняють: при скороченні числа податків, їх розмір збільшуватися не буде.