Website translation into 96 languages

Friday 25 April 2014

Новости HOT NEWS от группы телекомпаний Медиахолдинга "100%" (24-25 апреля 2014 г.)


У Слов'янську відбувся штурм міста українською армією. Телефонний зв'язок відключено. На під'їздах до міста були обстріляні блокпости. П'ятеро терористів знищені під час операції — повідомляє Міністерство Внутрішніх Справ. На блокпостах активізувався рух, з'явилися люди з пістолетами, повідомляють очевидці. Також вони зазначають, що над містом літали військові гелікоптери. Жителів просять не залишати домівки


До Польщі прибули близько 150 американських солдат із 173-ї повітряно-десантної бригади, яка дислокується в Італії. Вони розпочинають спільні навчання з польськими військовими.Ще 450 американських бійців найближчим часом мають прибути до Естонії, Латвії та Литви. Минулого тижня НАТО оголосило про посилення присутності у Східній Європі, аби протистояти можливій російській агресії. Москва каже, що не планує вторгнення в Україну, а просто готується захищати росіян.Українське МЗС розцінило висловлювання Лаврова як готовність здійснити агресію проти України. А в США заяви російського міністра про те, що подіями в Україні керує Вашингтон, назвали «маячнею». Тим часом МВС підрахувало, що у блокуванні адмінбудівель на Сході України беруть участь більше тисячі чоловік.

Кожен день робить вирішення української кризи дедалі складнішим. Це заявив міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаер у Кишиневі. Туди він прибув разом зі своїм французьким колегою Лораном Фабіусом, щоб висловити підтримку прагненням Молдови інтегруватися з Європою. У Європі побоюються дестабілізації ситуації в Молдові і що кримський сценарій може повторитися у Придністров'ї. Адже тиждень тому парламент невизнаної республіки попросила Росію прийняти її до свого складу.