Website translation into 96 languages

Thursday 3 September 2015

MINIBOSS дає путівку у життя


MINIBOSS Business School дає путівку в життя. Сюди приходять шестирічними дітьми, а виходять — успішними підприємцями. З маленького мінібоса-виростають у босів великих. Вони навчаються бізнесу, граючи, в інтерактивній формі, проходять етапи форумів і чемпіонатів, де презентують свої стартапи. Найкращі ініціативи дітей отримують підтримку дорослих підприємців. Програма Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу орієнтована на підтримку підприємців на всіх етапах, починаючи з раннього віку — до дорослого життя.

У школу #MINIBOSSBusinessSchool приймають дітей з шести років. Навчання проходить за унікальною методикою. Цього року — це 18 предметів для розвитку особистості та бізнес-навичок дитини: психологія, економіка, основи бізнесу, основи презентації, основи проектного менеджменту та інші...

Цього року система бізнес-школ MINIBOSS відкриває нову Еру — міжнародну. Школа працює у Польщі, Казахстані, Греції... Відкривається у Грузії та Вірменії. Має широку мережу в Україні. Незабаром першачків-мінібосів вітатимуть у Києві. І вже зовсім скоро почнуться заняття в Одесі.