Website translation into 96 languages

Saturday 12 December 2015

КРУГЛИЙ СТІЛ З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ ФРАНЧАЙЗИНГУ В УКРАЇНІ



ШАНОВНИ  ПІДПРИЄМЦІ

В Одесі 11 грудня 2015 року відбувся
круглий стіл з питань розвитку франчайзингу в Україні

Організатори круглого столу виступили:
Федерація з розвитку франчайзингу,
гостинності та інфраструктури в Україні,

Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу,

 Європейське Бюро Розвитку Бізнесу




за підтримки Одеської ОДА


Франчайзинг є однією з найкращих бізнес моделей в світі, яка надає можливість успішно розвивати малий та середній бізнес (МСБ).

Як зазначено в законі України: ”Про державну підтримку малого підприємництва”, МСБ розглядається як “провідна сила в подоланні негативних процесів в економіці та забезпеченні сталого позитивного розвитку суспільства, як одна із сфер забезпечення зайнятості населення, запобіганню безробіттю та створення нових робочих місць”. Ринок послуг франчайзингу тільки зароджується в Україні та потребує консолідованих зусиль різних громадських об’єднань, бізнес компаній, фінансових інституцій та державних структур.

Круглий стіл об’єднав фахівців в області франчайзингу, гостинності та інфраструктури, професіоналів з інвестиційних проектів та правових аспектів, держслужбовців України, представників з міжнародних організацій, експертів і керівників бізнесу України та інших країн, а також, звісно, підприємців малого та середнього бізнесу. На Круглому столі професійні фахівці із задоволенням поділилися особливостями виходу на ринок франчайзингу.  Крім того, підприємці дізналися як вибудовувати свої відносини з партнерами, мінімізувати ризики при виборі франшизи, основні питання, які необхідно задавати майбутнім партнерам і багато іншої корисної інформації, яка дозволить попередити проблеми ще на етапі переговорів з потенційними партнерами.

Для поліпшення умов співпраці Федерації з розвитку франчайзингу в Україні з підприємцями на Півдні України відкрила Південне-Українське відділення Федерації, яке буде знаходитися за адресою: 65012, Україна, м. Одеса, вул. Рішельєвська, 68-г, Бізнес-центр «100%» (Керівник відділення Микола Топораш: +38-063-121-74-94).

На круглому столі буле прийнято рішення про проведення в Одесі V Міжнародного Форуму франчайзингу України «FHI Ukraine 2016» в квітні 2016 року та було анонсовано про створення Організаційного комітету V Міжнародного Форуму франчайзингу України «FHI Ukraine 2016».
Цілі, які ставилися до організаторів  Круглого столу:
  • надати важливу інформацію про потенціал франчайзингу в Україні;
  • сприяти операторам ринку у розвитку бізнесу в Україні та вихід на інші ринки;
  • популяризація франчайзингу в Україні;
  • сприяння формуванню і  розвитку  малого та середнього бізнесу;
  • створення нових робочих місць, запобігання безробіттю.
Організатори: ВГО «Федерація з розвитку франчайзингу, гостинності та інфраструктури в Україні» за сприянням АТП, Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу та за інформаційної підтримки Медіахолдінгу «100%» та інформагентства відео-новин «100% NEWS».  

Партнери форуму: Східно-Європейське правове агентство, Європейське Бюро Розвитку Бізнесу.

Програма заходу: розгляд перспектив розвитку та проблемних питань ринку франчайзингу в Україні, корисні поради для бізнесу від представників уряду, діючих франчайзерів та експертів.

З питань участі у Організаційному комітеті V Міжнародного Форуму франчайзингу України «FHI Ukraine 2016» та можливостях спонсорства звертайтесь за електронною адресою office@fdf.org.ua або за телефонами: 
+38 044 227 70 31
+38 093 303 00 22
Акредитація ЗМІ: +38 093 303 00 70