Website translation into 96 languages

Thursday 27 January 2022

Жіночий світовий флешмоб за мир



Stop the War! Women for peace! Нацiональний Клуб Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ" започаткував в Україні та у 18 представництвах Міжнародного Клубу WORLD WOMAN CLUB соціальний флешмоб на підтримку миру в Україні.

Учасниці всесвітнього миротворчого флешмобу закликають виступити проти можливого наступу російських війск на територію України. Свій заклик жінки розповсюджують у соціальних мережах та отримають підтримку багатьох людей.

"Сьогодні наше звернення підтримали у різних куточках світу. Жінки прагнуть миру, розвитку та прогресу. Як матері, ми виступаємо проти війни, і за - щасливе майбутнє для наших дітей та онуків", - розповідає засновниця та Почесна Президентка Клубу Успішних Жінок World Woman Club - Ольга Азарова.

"Ми народжували наших дітей для щастя, а не для вбивства. Любов до ближнього, як до самого себе - основна заповідь Господа! Згадаймо про силу цих слів! Об’єднаймося енергією жіночої любові, і нехай кожна жінка світу скаже на власній мові: Стоп війна!" - пише голова Вищої Ради Міжнародного Клубу Успішних Жінок World Woman Club, політик, громадський діяч Людмила Станіславенко.

За словами Ірини Плахтій - голови Вищої Ради Національного Клубу Успішних Жінок "Жінки України", зараз сказати "стоп війні - жіночий, материнський та громадський обов'язок".

"Ми закликаємо всіх Президентів країн зробити все можливе, щоб вплинути на припинення військових дій та можливий наступ ворожих сил на територію України!" - пише Ірина Плахтій

Ініціативу підтримали колежанки у різних країнах, вони підкреслють, що сила - не в агресії та війні, а у мирі, у вмінні дотримуватись та захищати найцінніше право людини на гідність та свободу.

"Ми розуміємо, що таке відповідальність: народити та виростити здорове покоління. Ми прагнемо донести світові, що без Миру немає Життя", - коментує флешмоб Директорка Національного Клубу спішних Жінок "Жінки України" в Одесі, заслужена артистка України - Наталія Радковська.


Звернення із закликом до миру, учасниці Міжнародного Клубу Успішних Жінок направили презедентові України Володимиру Зеленському. За їх словами взяти участь у всесвітній акції може кожна людина, зробивши репост публікацї, тим самим приєднавшись до мирної ініціативи.

Міжнародний Клуб Успішних Жінок World Woman Club має пердставництва у 18 країнах світу, об’єднуючи національні жіночі бізнес еліти. Вже понад 17 років учасниці організації проводять благодійні, патріотичні ініцітиви, освітні та ділові заходи, мета яких допомагати та робити світ кращим.