Website translation into 96 languages

Tuesday 15 November 2022

ГЛОБАЛЬНУ ПРЕМІЮ ЛІДЕРСТВА 2022 присудили жінкам України та Ірану


ГЛОБАЛЬНА ПРЕМІЯ ЛІДЕРСТВА 2022 після трьох довгих років премія Global Leadership Awards повернулася до Центру виконавських мистецтв імені Джона Ф. Кеннеді, щоб відзначити хоробрість багатьох жінок, які ризикували своїм життям і репутацією, щоб створити безпечніший і справедливіший світ.


"Хоча ми всі одягнені в найкращі вбрання, справжня краса знаходиться на передовій України, яка зараз рятує весь світ від нового нацизму, який тепер називають рашизмом. Наша українська армія своїми силами сьогодні захищає не тільки нашу славну країну, а й Польщу, Прибалтику, Болгарію, Чехію, всю Європу й Америку, всю пострадянську Азію – Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Вірменію, Грузія .... від поглинання цим монстром росією. І тому ми приїхали на цей форум, щоб підтримати Україну і віддячили американському народу і його лідерам за справжню і потужну підтримку демократії та справедливості" - відмічає президентка Міжнародного Клубу Успішних Жінок WORLD WOMAN CLUB та Vital Voices Ukraine Chapter Ольга Азарова.


"Сьогодні вже немає «російської культури», зараз є тільки російський терор і російський нацизм. Путін змінив Гітлера на світовій арені, а "росіяни" своїм мовчанням або втіканням заганьбили себе навіки. В них нема сміливості змінити свого диктатора, у них є мовчазна згода на вбивства та геноцид українців. І ми приїхали на форум, щоб офіційно підтвердити, що росія - країна терорист" -  підкреслює Голова Вищої Ради Міжнародного Клубу Успішних Жінок WORLD WOMAN CLUB Людмила Станіславенко.


"Оскільки «російський народ» допустив цю катастрофу – війну, вбивства наших українських жінок, дітей, мирних жителів, сотні випадків зґвалтувань наших дітей (від 3 до 16 років!!!) і жінок, руйнування нашої цивільної інфраструктури, де зараз мільйони людей мерзнуть і сидять без світла!!! – це його колективна відповідальність. Все це перетворило Росію Достоєвського на росію злочинного угруповання путіна. Сьогодні тільки Україна тримає цього «звіра» своїми руками. А росія - це держава терорист" - заявляє Голова Вищої Ради Національного Клубу Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ" Ірина Плахтій.

"Ми пишаємося і вдячні, що весь світ не залишається осторонь цієї жахливої війни в Україні. Відверто і рішуче допомагають Україні найрозвиненіші країни світу - США, Велика Британія, Польща, Литва, Латвія, Естонія, Канада, Швейцарія, Чехія, Німеччина, Австрія, Словаччина, Словенія, Франція, Хорватія, Швеція, Норвегія, Фінляндія, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова, Японія, Південна Корея, Філіппіни, Австралія. Взагалі, як на мене, чим вищий колективний інтелект нації, тим більше ця країна виявляє підтримку Україні, тому що вони розуміють усі загрози світу і розуміють всю жорстокість і незаконність окупації чужої країни з масових вбивств людей, тому такі країни та люди демонструють справжнє ЛІДЕРСТВО, тобто беруть на себе ініціативу засудити злочини Росії та беруть на себе відповідальність за їх подальшу потужну підтримку – і моральну, і збройну, і гуманітарну допомогу" - доповнює Ольга Азарова.


Не мовчати, а відкрито засуджувати і карати за порушення законів світу, за вторгнення на чужу територію, за знищення сотень тисяч людей... Тільки справжні лідери сучасності здатні на таку лідерську позицію.

Серед них:
- Держсекретар і співзасновник VV Гілларі Клінтон, яка голосно засудила і Росію як агресора, і Іран як руйнівника прав жінок і сказала, що вони вже домоглися, щоб Іран "викинули з Комісії ООН по правам жінок"! Тепер треба викинути рф з ООН за брутальне порушення всіх світових законів і за тисячі невинних смертей наших людей!

- Співзасновниця VV Melannie Verveer, яка засудила російські звірства та нагородила колективною премією українських жінок-правозахисниць, які допомагають на передовій - Люба Максимович ;

- Президент VV Еліз Нельсон, яка розпочала свою промову з розмови про те, як різко змінився світ і що означає наша єдність сьогодні,

- та багато інших, які у своїх виступах засудили незаконне вторгнення Росії в Україну та порушення прав жінок в Ірані.

12 наших жінок з Vital Voices Chapter Ukraine та World Woman Club - Global Successful Women Networking, Academy, Forums - прибули до Вашингтона, щоб підтримати нагородження українських та іранських жінок як героїв сьогодення як героїчного народу, який стримує расистського звіра.

"Ми приїхали з Казахстану підтримати Україну на цьому форумі і закликати до миру!" - відмітила делегатка Національного Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ КАЗАХСТАНУ Олена Лі.

"Грузія зазнала агресії Росії ще у 2008 році. Ми хочему припинити злочини РФ, тому ми приїхали з Грузії, щоби підритами Україну на цьому форумі і віддячити американський народ за підтримку!" - відмітила директорка Національного Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ ГРУЗІЇ Ніна Чиквашвілі.

"Шановні конгресмени, сенатори, політики всіх рангів – будь ласка, завжди підтримуйте Україну, залишайтеся лідерами назавжди. Світ потребує вашого лідерства!" - закликала делегат із України Олена Беседовська.


Лауреати 2022 року виступають проти несправедливості, піднімаючи свій голос, щоб виступити за інших. Вони керують баченням, співпереживанням, залученням і рушійною метою — покращити свої спільноти та світ навколо них.

Зустрічайте наших лауреатів 2022 року:
ВАЛЬДЕЛІС ВАЛЬДЕРОН
Бразилія

Фумзіль Ван Дамм
Південна Африка

ЖІНОЧА КОАЛІЦІЯ УКРАЇНА
Україна

GLOBAL TRAILBLAZER AWARD: ЖІНКИ ІРАНУ
Іран

МОНІКА СІМПСОН
США




Цьогорічні лауреати знаходяться в авангарді глобального руху, нарощуючи імпульс, оскільки ми сміливо йдемо до більш справедливого, справедливого та сталого майбутнього.
Vital Voices інвестує в жінок-лідерів, які, як і наші лауреати Global Leadership Awards, відкидають вчорашній статус-кво, змінюють сьогоднішній світ і переосмислюють завтрашнє майбутнє. За останні 25 років ми стали свідками креативності та сміливості жінок-лідерів, які долали найбільші виклики світу. Вітаємо Vital Voices та її президентку Аліз Нельсон з такою цілеспрямованою подією! І вітаємо неймовірних нагороджених!

#vitalvoices #womenhelpingwomen #useyourvoice #womenleaders #womensequality #GLA2022