Website translation into 96 languages

Wednesday 6 December 2023

29 років Будапештському меморандуму: пора повертати своє!

Двадцять дев'ять років Будапештському меморандуму.


А 5 грудня 1998 року Міністерства оборони України та США підписали угоду про ліквідацію 44 важких бомбардувальників та 1068 крилатих ракет Х-55 повітряного базування.
Ракети були передані до РФ, сьогодні вони летять нам на голову.
Це ціна довіри до того, якому ніколи не можна довіряти.

Якщо вже були в історії преценденти: крадіжка нашої назви Русь царем московії Петром 1, дітлахи голодоморів, растрілів та спроб знищити українців, то вже НІКОЛИ, ні за якого майбутнього їхнього "типу нормального" президента, не можна довіряти дикому звірові.

А тепер саме час розпочати ГЛОБАЛЬНУ МЕДІА та ДИПЛОМАТИЧНУ КАМПАНІЮ щодо повернення Україні ядерного статусу та арсеналу!
Тільки це дотримає підлої Росії.

Сьогодні Україна змушена просити допомоги у тих, хто в цьому документі Будапештський Меморандум, клялися нас захищати апріорі у разі агресії будь-якої.

До ядерного роззброєння України на День Незалежності України до посольства України в США був із привітаннями особисто Голова Комітету Начальників Штабів ЗС США – старший військовий начальник Америки.
Після – одразу перестав.
Ми продали свою перевагу за дуже дрібний прайс без гарантій по суті. І зараз змушені просити, хоча по Будапештському меморандуму не повинні просити - це апріорі має бути захист або повернення нам ядерного статусу.

Ця війна - дорогий засіб прокинутися від важкого сну принижень, у який ми загнали самі, повіривши у концепцію "брата" і "гаранта".

Настав час повертати свою історичну справедливість та ядерний статус.

Україна була, є і буде Великою Державою демократії, свободи та незалежності!