Website translation into 96 languages

Friday 8 November 2019

В Україні запровадять День жіночого підприємництва WED



Українські жінки приєднуються до міжнародної ініціативи ООН, і пропонують оголосити 19 листопада днем жіночого підприємництва. Про це повідомляє посол ООН Women’s Entrepreneurship Day (WED) в Україні, Ольга Азарова.

"WED в Україні проводить навчання жінок підприємництву на базі Всеукраїнської громадської організації Клуб Успішних Жінок "Жінки України", організує національні та міжнародні жіночі бізнес-форуми, офіційні зустрічі жінок-підприємниць, десятки благодійних заходів. Наша діяльність спрямована на підтримку ініціативних жінок" - ідеться в офіційному повідомленні організації.

Як працює жіноче об'єднання

День жіночого підприємництва WED заснований ООН, проходить в 144 країнах. Мета - інформувати суспільство про діяльність жінок-лідерів в різних країнах, об'єднувати ініціативи та вірішувати спільні проблеми.

В кожній країні обирається жінка-посол, що очолює рух та об'єднує підприємниць на локальних рівнях. В Україні послом ООН Women’s Entrepreneurship Day (WED) обрана Ольга Азарова. За її ініціативи, 12 років тому в Україні з'явилась перша громадська організація Клуб Успішних Жінок "Жінки України", осередки якої зараз представлені в більшості міст країни. Ольга Азарова учасниця міжнародної програми FORTUNE 500 Most Powerful Women, засновниця мережі дитячих бізнес-шкіл, освітніх проектів в Україні та у світі, організатор медійних, соціальних проектів.

Як приєднатись до Women’s Entrepreneurship Day (WED)


Оголошення Дня жіночого підприємництва відбудеться урочисто в Одесі. 18 та 19 листопада в рамках щорічного інноваційного форуму BigBrands будуть обрані жінки-амбасадорки WED-Україна та відбудеться урочисте нагородження видатних підприємниць.

Приєднатись до руху може кожна жінка будь-якого віку, яка має активну життєву позицію, прагне розвитку, шукає однодумців та бізнес-партнерів. Ставши повноцінним членом Клубу Успішних Жінок "Жінки України", учасниця отримує такі переваги, як навчання у Міжнародній Жіночій Академії (стає менті, або ментором, проходить освітню програму), приймає участь у національних та міжнародних форумах, ділових турах, проектах КУЖ.

"Ми самодостатня організація. Ми не залежемо від політичних партій і фондів, ми не отримуємо ні від кого гранти. Члени КУЖ самі себе забезпечують. Це дозволяє бути гнучкими, швидкими і незалежними", - пише засновниця клубу Ольга Азарова.

"Цілісність і єдність - запорука виживання і зростання, як окремої організації, так і країни в цілому! Побудувати сильну й авторитетну країну можна тільки при високому рівні співпраці найсильніших. Побудова не фрагментарної, а постійно діючої мережі для ділових жінок - це віртуозний метод розвитку України і кожного з нас!", - повідомляється в зверненні.

Приєднатись до Women’s Entrepreneurship Day (WED)