Website translation into 96 languages

Tuesday 25 March 2014

Убит Александр Белый, наводивший ужас на всю Украину.



Лідера "Правого сектору" в Західній Україні Олександра Музичка застрелили правоохоронці під час спецоперації з затримання. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов, передає кореспондент ТСН.
За його словами, Музичка вбили під час спецоперації з затримання цієї ночі в Рівному. Він повідомив, що Сашко Білий вистрибнув від правоохоронців у вікно кафе та намагався втекти. При цьому, за інформацією МВС, Білий поранив співробітника спецпідрозділу "Сокіл".
У перестрілці Музичка спочатку поранили в ногу, потім були ще постріли. У результаті стрілянини він помер до приїзду швидкої. "Коли затримували, він був ще живий, швидка, яку викликали, констатувала смерть", - сказав Євдокимов. Крім того, у МВС повідомили, що під час спецоперації було затримано трьох подільників Сашка Білого. Вони також були озброєні автоматами та пістолетами Макарова. "У діях членів організованого злочинного угруповання вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 257 КК - бандитизм", - сказав Євдокимов.
Читайте також: Рівняни самотужки кинулися шукати вбивць Сашка Білого За словами Євдокимова, 8 березня 2014 року проти Сашка Білого було відкрито кримінальну справу, 9 березня йому було оголошено про підозру, а 12 березня - оголосили в розшук. При цьому на сайті МВС жодної інформації про це немає.
Музичку інкримінують скоєння злочинів за статтями ст.296 ч.4 (Грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) та ст.345 ч.2 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).
Також Сашко Білий підозрювався у створенні організованого злочинного угруповання. Нагадаємо, у ніч проти 25 березня в Рівному вбили лідера "Правого сектору" в Західній Україні Олександра Музичка. Після цього у міліції повідомили, що порушили кримінальну справу за фактом убивства Музичка та розшукують вбивць.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/sashu-bilogo-zastrelili-pravoohoronci-pid-chas-specoperaciyi-mvs-341708.html