Website translation into 96 languages

Tuesday 26 November 2019

В Україні проголосили День жіночого підприємництва (фото, відео)



19 листопада на міжнародному форумі Bigbrands було проголошено День жіночого підприємництва. Про це повідомляється на сайті clubwomen.

Ініціатива належить послу WED ООН з жіночого підприємництва в Україні - Ользі Азаровій, яка очолює міжнародний Клуб Успішних Жінок "Жінки України": "Задача в тому, щоб кожна країна, кожен президент цієї країни, губернатори и мери міст проголошували цей день на своєму регіональному рівні, підпримуючи мільйони жінок-підприємниць у своєму місті та їх зусилля поєднувати і родинні обов'язки, і самореалізацію як вищий рівень розвитку особистості жінки."

Цей день за ініціативою світової організації при ООН - Women's Entrepreneurship Day Organization та її президентки Венді Даймонд, відзначається в 144 країнах світу, і приєднання України до цієї ініціативи відкриває нові можливості для жінок.

"Цей форум та сам факт проголошення Дня жіночого підприємництва в Україні - це історична подія, і я вважаю, що кожна з нас повинна щорічно бути тут учасницею та спікеркою, бо це і є розвиток, то це і є потужний нетворкінг" - каже відома бізнес-леді Алла Задніпровська.

Як відмітила перша голова Клубу Успішних Жінок "Жінки України" (КУЖ) Лідія Голубенко: "Ми вперше в Україні ще у 2007 році створили жіночу ділову платформу на базі Клубу Успішних Жінок, і саме це співтовариство об'єднує видатних жінок сучастності, які співробітничають разом на благо розвитку себе, своїх бізнесів та країни в цілому!".

На честь урочистого проголошення Дня Жіночого Підприємництва в Україні було обрано та нагородженно сертифікатами перших 100 амбасадорок жіночого підприємництва в Україні, які відмітились тим, що створили потужні бізнеси або соціальні проекти, та щоденно сприяють розвитку економіки України.