Website translation into 96 languages

Monday 28 March 2022

Концерт Marius Bear на підтримку України



25 березня 2022 року в центральному клубі Цюріху (Швейцарія) Plaza Klub Zürich пройшов концерт відомого швейцарського виконавця Marius Bear, який представить Швейцарію на Eurovision Song Contest 2022. Цей концерт пройшов на підтримку українців, які зазначають військової агресії з боку Росії. На концерт були безкоштовно запрошені українські біженці, щоб позитивними емоціями від гарної музики, скрасити буденність та підняти настрій, а також показати що Швейцарія поряд з Україною в її прагненні бути вільною, демократичною і європейською.

Маріусу 28 років, він родом із Аппенцелль-Іннерроден у східній Швейцарії. У 2019 році він отримав нагороду за найкращий талант на Swiss Music Awards. У тому ж році він також випустив свій дебютний альбом «Not Loud Enough». У 2020 році він випустив кавер на пісню Вітні Х'юстон «I Wanna Dance With Somebody» після виконання її в телешоу I Can See Your Voice . Наразі ця обкладинка має понад 3,4 мільйона запитів на Spotify.

Маріус був обраний представляти Швейцарію двома журі; група з 100 осіб, що складається з швейцарських глядачів та міжнародного експертного журі Євробачення, яке складалося з людей, які виступали як співаки чи автори пісень, або були членами національного журі на Євробаченні. Кожне журі набрало 50% від загального результату.
Напередодні свого виступу на Євробаченні 2022 швейцарець Маріус Беар випустив свій новий альбом під назвою «Boys Do Cry», у якому також міститься його однойменна пісня «Євробачення». Саме пісні з цього альбому почули швейцарські шанувальники та запрошені українці під час концерту.

Чудова атмосфера, невимушена та дружня, панувала на концерті. Під час останньої пісні Маріус запросив на сцену декількох своїх шанувальників, а також на сцену запросив українських дітей, які танцювали під ритмічну пісню.

Українці подякували за неймовірний концерт, під час якого, більшість українських глядачів змогли забути про жахіття війни. Маріус залюбки вийшов до українців та сфотографувався з ними на фоні українського прапору!

Олеся Тарасенко, віце-президент з комунікацій World Woman Club Ukraine, спецкор 33 каналу (Швейцарія)