Website translation into 96 languages

Sunday 26 June 2022

ЄАРБ надає 3 млн євро на ГРАНТИ біженцям з України, що бажають відкрити бізнеси у країнах ЄС, Великій Британії та Швейцарії.

3 млн євро на підтримку біженців України за кордоном для відкриття ними бізнесів та створення нових робочих місць у країнах ЄС, Великій Британії та Швейцарії.

МЕТА ГРАНТІВ ЄАРБ
Метою видачі грантів ЄАРБ є сприяння розвитку глобальних та національних економік через розвиток підприємництва та інновацій у освіті для дітей нового покоління.

Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу спільно з Міжнародною Бізнес Академією затвердила гранти на підтримку біженців України за кордоном для відкриття ними бізнесів та створення нових робочих місць у країнах ЄС, Великій Британії та Швейцарії.

КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ
Гранти видаються на конкурсній основі:
- біженцям з України, які знаходяться у країнах ЄС та Великої Британії, Швейцарії.
- які мають досвід ведення бізнесу,
- хочуть закріпитися з успішним бізнесом у країнах Європи та бути корисним.
ВИБІР НАПРЯМКУ
Гранти видаються на відкриття одного з освітніх бізнесів за Вашим бажанням із переліку міжнародних франшиз, які вже довели свою актуальність та успішність та визнаних у всьму світі франшиз IBA INTERNATIONAL BUSINESS ACADEMY (Велика Британія).

СУМИ ГРАНТІВ
Сума гранту від 25000 до 150000 євро залежно від обраної франшизи, використовується на 100% погашення суми паушального внеску за франшизою для старту бізнесу.
Інші оплати на особисті освітні курси для персоналу з франшизи (1000 євро курс/особа), створення сайтів (1000 євро) та закупівлю навчальних наборів для студентів (60 євро 1 комплект) - оплачуються Франчайзи самостійно.

Беспрецедентна допомога біженцям!
Залишився тиждень до закінчення прийому заявок на конкурс від ЄАРБ.
Акція діє до 1 липня 2022 року.

ПОДАТИ ЗАМОВЛЕННЯ НА ГРАНТ: 
+38-093-313-2222, наші спеціалісти зв'яжуться з вами!

Слава України!