Website translation into 96 languages

Friday 1 July 2022

Закликаємо ввести ТУРИСТИЧНЕ ЕМБАРГО для громадян росії – у пакет санкцій №8

Туристичне ЕМБАРГО для Росії - в пакет санкцій № 8

Провідні політики, підприємці, лідери громадських організацій Європи пропонують запровадити Туристичне ЕМБАРГО для громадян росії – у пакет санкцій №8!

Так, не тільки путін і шойгу, лаврів і пісков винні в розв'язуванні війни, а й весь народ, що мовчить і допускає вбивства. Хтось мовчить і боїться, хтось згоден і підтримує війну, у будь-якому разі факт є фактом – російський народ, який обрав цих правителів не зупиняє війну, таким чином, щодня вбиває громадян чужої їм країни – України! А це міжнародний злочин, колективний тероризм! 

Тому за нього повинні нести відповідальність ВСІ і не колись потім у Гаазі, а ТУТ і ЗАРАЗ!

Логіка проста: якщо ти за війну, за вбивства людей, то ти небезпечний для суспільства – тебе не можна випускати у люди! Ви як доктрина як ідеологія токсичні. І Вас як вірус треба усунути!

Тому ТУРИСТИЧНЕ ЕМБАРГО для всіх жителів росії - це найефективніший захід ПОСАДИТИ У ТЮРЮМУ колективних світових терористів - роcіян як масове фашистське явище 21 ст.

Якщо і є жалкуючі люди в росії, то їм потрібно або змінювати уряд і зупиняти війну, або залишити державу-вбивцю, щоб залишитися людиною.

Фахівці вважають, що Уряд України, а згодом і ООН, мають терміново ініціювати питання ЕМБАРГО НА ПЕРЕХІД ВСІМИ РОСІЯНАМИ КОРДОНІВ цивілізованих КРАЇН ЄВРОПИ, АМЕРИКИ та АЗІЇ.

Тоді газове та нафтове ембарго просто змеркне у своїй ефективності впливу на мізки жителів Росії, коли буде введено туристичне ембарго.

Назвемо це просто – ТУРИСТИЧНЕ та БІЗНЕС ЕМБАРГО.
1. Вся закордонна нерухомість, яка є у забезпечених мешканців оркостану, стане їм недоступною.
2. Закордонна освіта їхнім дітям стане недосяжною мрією.
3. Контрабанда мобільної та оргтехніки припиниться.
4. Туризм та ділові поїздки припиняться.
Світ стане безпечнішим і ввічливішим без росіян!

ПАРАЛЕЛЬНО НЕОБХІДНО ввести ПОШТОВЕ ЕМБАРГО.
І тоді ці "лідери думок" (читайте - середній і бізнес-клас) почнуть "серйозну роботу" серед населення про доцільність зміни парадигми гегемонії фсб та інших органів управління в їх "чудо-країні".

Так, кришку цієї судини, що ще не кипить, потрібно щільно закрити. І тоді навіть повільне його нагрівання призведе до великої "внутрішньої напруги".

Проводьте ініціацію ТУРИСТИЧНОГО ЕМБАРГО кожен від себе!
Разом ми сила!


Слава Україні!