Website translation into 96 languages

Thursday 28 July 2022

Туристичне ЕМБАРГО для ВСІХ росіян - в пакет санкцій № 8 - як помста за Маріуполь


Росіяни повністю знищили ціле місто МАРІУПОЛЬ! Тисячі людей загинуло. Майже два мільйони людей вкрадені і депортовані в рф. При цьому путіна підтримують 82 % росіян.

Логіка така: якщо все населення зомбоване та агресивне, бажаючи нападати на країни та вбивати людей, то висновок слідуючий - хворий не лише диктатор, а і уся світа. Таким чином, психічно хворих людей не можна випускати за межі своєї божевільні - вони небезпечні для іншого миролюбного людства. ТОму увесь цивілізований світ закликає ввести Туристичне ЕМБАРГО для Росії - в пакет санкцій № 8.

Ембарго — один із видів економічних санкцій, засіб принудження держави, проти якого вводяться заборони, до зміни внутрішньої чи зовнішньої політики.

Приклади.
1. Куба. Против Куби діє багаторічне торгове ембарго, яке ввели США. Із-за цієї країни не можна купувати товари на найбільшому в світі ринку сигар, наприклад. 

2. Іран
Економічні санкції проти Ірану — система економічних санкцій (дискримінаційних торговельних обмежень), що накладаються урядами різних країн на Іран. Пов'язані з розроблюваними в Ірані ракетною і ядерною програмами.

3. рф. З 2014 року введено перші антиросійські санкції, які Захід ввів після приєднання Криму.

Туристичне ЕМБАРГО для Росії - в пакет санкцій № 8
Провідні політики, підприємці, лідери громадських організацій Європи пропонують запровадити Туристичне ЕМБАРГО для громадян росії – у пакет санкцій №8!

Так, не тільки путін і шойгу, лаврів і пісков винні в розв'язуванні війни, а й весь народ, що мовчить і допускає вбивства. Хтось мовчить і боїться, хтось згоден і підтримує війну, у будь-якому разі факт є фактом – російський народ, який обрав цих правителів не зупиняє війну, таким чином, щодня вбиває громадян чужої їм країни – України! А це міжнародний злочин, колективний тероризм!

Тому за нього повинні нести відповідальність ВСІ і не колись потім у Гаазі, а ТУТ і ЗАРАЗ!

Логіка проста: якщо ти за війну, за вбивства людей, то ти небезпечний для суспільства – тебе не можна випускати у люди! Ви як доктрина як ідеологія токсичні. І Вас як вірус треба усунути!

Тому ТУРИСТИЧНЕ ЕМБАРГО для всіх жителів росії - це найефективніший захід ПОСАДИТИ У ТЮРЬМУ колективних світових терористів - роcіян як масове фашистське явище 21 ст.

Якщо і є жалкуючі люди в росії, то їм потрібно або змінювати уряд і зупиняти війну, або залишити державу-вбивцю, щоб залишитися людиною.

Фахівці вважають, що Уряд України, а згодом і ООН, мають терміново ініціювати питання ЕМБАРГО НА ПЕРЕХІД ВСІМИ РОСІЯНАМИ КОРДОНІВ цивілізованих КРАЇН ЄВРОПИ, АМЕРИКИ та АЗІЇ.

Тоді газове та нафтове ембарго просто змеркне у своїй ефективності впливу на мізки жителів Росії, коли буде введено туристичне ембарго.

Назвемо це просто – ТУРИСТИЧНЕ та БІЗНЕС ЕМБАРГО.
1. Вся закордонна нерухомість, яка є у забезпечених мешканців оркостану, стане їм недоступною.
2. Закордонна освіта їхнім дітям стане недосяжною мрією.
3. Контрабанда мобільної та оргтехніки припиниться.
4. Туризм та ділові поїздки припиняться.
Світ стане безпечнішим і ввічливішим без росіян!

ПАРАЛЕЛЬНО НЕОБХІДНО ввести ПОШТОВЕ ЕМБАРГО.
І тоді ці "лідери думок" (читайте - середній і бізнес-клас) почнуть "серйозну роботу" серед населення про доцільність зміни парадигми гегемонії фсб та інших органів управління в їх "чудо-країні".

Так, кришку цієї судини, що ще не кипить, потрібно щільно закрити. І тоді навіть повільне його нагрівання призведе до великої "внутрішньої напруги".

Проводьте ініціацію ТУРИСТИЧНОГО ЕМБАРГО кожен від себе!
Разом ми сила!