Website translation into 96 languages

Wednesday 2 November 2022

"Вимагаємо виключення росії з ООН та G20!" - український народ вимагає міжнародного осуду злочинців рф!

"Злочинець має відповідати!" Зеленський закликав виключити Росію з ООН та G20!
КИЇВ, ПОНЕДІЛОК 31 ЖОВТНЯ 2022 20:39


Вони бомблять українців кожного дня! Вони знищують на очах світу українських людей, мріють топити українських дітей, розбивають щодня енергетичну інфраструктуру, порушили всі світові правила та закони. А хтось у світу ще хоче з ними розмовляти?!

Росія не може й надалі бути частиною Організації Об'єднаних Націй та "Великої двадцятки", оскільки кожен злочинець має відповідати за свої вчинки.

Про заявив президент України Володимира Зеленського під час спільного брифінгу з прем'єр-міністром Чехії Петром Фіалою.

"Росії не місце в G20, ООН та інших структурах, які були створені для захисту миру та співпраці між націями. Зрозуміло, що росія лише цинічно експлуатує такі структури для прикриття своїх злочинів. Будь-який злочинець повинен відповідати за злочини, вчинені ним", - наголосив президент.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що Росія не може залишатися членом G20, оскільки вона свідомо працює на війну та на голод на кількох континентах.

ЗАГАЛЬНОСВІТОВА ВИМОГА!
Якщо Ви цивілізована та миролюбна людина, яка поважає світові закони та суверенітети країн, яка поважає ЖИТТЯ ЛЮДИНИ як такої, то збережіть життя українців! Підтримайте Україну!
Звійльніть світ від злочинців як рф! Надайте захист правді та законності!
Напишіть таку або схожу власну промову у себе в соціальній мережі з хештегами:

ВИМАГАЮ ВИКЛЮЧИТИ рф з ООН та G20!
Я цивілізована та миролюбна людина, яка поважає світові закони та суверенітети країн, яка поважає ЖИТТЯ ЛЮДИНИ як такої. Я вимагаюзупинити злочини росії та зберігти життя українців! 
Підтримайте Україну! Звійльніть світ від злочинців як рф! 
Я вимагаю виключення росії з ООН та G20! Їй не місце серед лідерів світу! Очільникам рф місце на Міжнародному тритуналі!

#ExcluderussiafromtheUN #ExcluderussiafromG20
#gooutrussia #criminalmustbepunished

The criminal must be punished!
If the criminal is not punished, evil is repeated!