Website translation into 96 languages

Tuesday 1 November 2022

ЖІНКИ УКРАЇНИ з КУЖ та VVUC представлять Україну на світовому форумі 2022 Global Leadership Awards від Vital Voices!

9 листопада 2022 року у Вашингтоні в John F. Kennedy Center for the Performing Arts пройде гучна світова подія - 2022 Global Leadership Awards.

Потужна українська делегація з Vital Voices Ukraine Chapter та Міжнародного Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ, World Woman Club приймуть участь у форумі.

Значною частиною форуму буде захід на підтримку УКРАЇНИ та УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ.

Організатори заходу: Vital Voices Global Partnership (VVGP) та ДержДеп США.
 
Vital Voices Global Partnership (VVGP) — це американська міжнародна некомерційна неурядова організація, яка працює з жінками-лідерами у сферах розширення економічних можливостей, участі жінок у політичному житті та прав людини. Штаб-квартира організації знаходиться у Вашингтоні, округ Колумбія.

Засновники: Гілларі Клінтон, Мадлен Олбрайт, Меланн Вервір.


Некомерційна організація Vital Voices Global Partnership виникла на основі ініціативи уряду США Vital Voices Democracy Initiative. Ініціатива Vital Voices Democracy Initiative була заснована в 1997 році першою леді Сполучених Штатів Хілларі Родхем Клінтон і державним секретарем США Мадлен Олбрайт після Четвертої Всесвітньої конференції ООН з питань жінок у Пекіні для сприяння покращенню становища жінок як меті зовнішньої політики США. . Перша конференція Vital Voices Democracy Initiative відбулася в 1997 році у Відні, організатором якої був посол США в Австрії Свені Хант.

Демократична ініціатива Vital Voices призвела до створення глобального партнерства Vital Voices як некомерційної неурядової організації (НУО) у березні 1999 року.

Колишній помічник Гілларі Клінтон і керівник апарату Меланн Вервір є співзасновником глобального партнерства та почесним головою правління.

Меланн Вервір має українське коріння, вона є співзасновником VVGP, виконавчим директором Джорджтаунського інституту жінок, миру та безпеки при Джорджтаунському університеті, партнером-засновником Seneca Point Global, глобальної жіночої стратегічної фірми, а також співзасновником жінок Сенеки. Вона також є співавтором з Кім Аззареллі книги «Швидко вперед: як жінки можуть досягти влади та мети».

Нещодавно вона була першим послом Сполучених Штатів з особливих доручень з глобальних жіночих питань, призначена президентом Бараком Обамою в лютому та затверджена Сенатом Сполучених Штатів у квітні 2009 року. На цій посаді вона керувала Офісом глобальних жіночих проблем .

Раніше Вервір працювала головою та співвиконавчим директором Vital Voices Global Partnership, яку вона заснувала разом із Гілларі Клінтон у 2001 році. Vital Voices — це всесвітня неурядова організація, яка підтримує нових жінок-лідерів, які просувають економічний, політичний і соціальний прогрес у своїй діяльності. товариств.


Під час адміністрації Клінтона Вервір працював помічником президента Білла Клінтона та керівником апарату першої леді Гілларі Клінтон. Серед її обов’язків був нагляд за глобальними ініціативами Гілларі Клінтон щодо прав жінок як прав людини.

Іншими співзасновниками VVGP були Аліз Нельсон (нинішній президент глобального партнерства Vital Voices), Донна Макларті, Мері Єрік і Тереза ​​Лоар.

Крім Клінтон, почесні крісла включають нинішніх і колишніх сенаторів США Кей Бейлі Хатчісон і Ненсі Кассебаум Бейкер.


Фінансування надходило з різних джерел, включаючи індивідуальні пожертви; корпоративні спонсори, такі як ExxonMobil, Standard Chartered Bank і Bank of America; такі фонди, як Фонд Ейвон для жінок і людства Об’єднані.

У 2002 році перша леді Лора Буш попросила Vital Voices забезпечити шкільну форму для багатьох дівчат, які вперше повертаються до школи після того, як США повалили Талібан в Афганістані.

У травні 2022 року Vital Voices відкрила свою нову глобальну штаб-квартиру за адресою 1509 16th Street, NW, у Вашингтоні, округ Колумбія.

Global Leadership Awards

Vital Voices проводить щорічну церемонію Global Leadership Awards, яка вшановує жінок-лідерів, які працюють у сферах прав людини, розширення економічних можливостей або політичних реформ.

VV Ukrainian Chapter буде присутній на https://2022globalleadershipawards.splashthat.com/