Website translation into 96 languages

Tuesday 27 December 2022

Не мир. Тільки ПЕРЕМОГА.

Авторка Ольга Азарова

Ніколи. Не мир. Тільки ПЕРЕМОГА.



Спілкуючись з європейцями часто чуєш «так, це жахіття! Скоріше б ви помирилися з росією, скоро Різдво».

Як можна сказати, наприклад, євреям «подружіться з гітлером і фашистами, скоро Ханука». «Це нічого, що вони вас катували у концтаборах - помиріться, бо війна це дорого».

Хто не зрозумів - це вже навіки стіна, помста. Ніколи не буде «єднання» з вбивцями. А це жахіття почалось давно.

Прикро, але 99,9% європейців не знають історію України. І в цьому проблема, яку нам всім треба вирішувати. 

Вони не знають, що це вже 14-та війна між Україною і рф ще з давнини.
Вони не знають, що Києву 1600 років, а Москві лише 700.

Вони не знають, що держава рф виникла лише у 15 сторіччі за патронатом монгольського іга, коли саме Орда «видала суверенітет» московії у 1499 році. За що ви спитаєте? За рекет. Так, за виконання насильницьких функцій над українським народом - саме московські «товариші» при Золотій Орді збирали данину для монголів з Київської Русі (України), на яку саме і напали монголи. Тоді ніякої московії і близько не існувало, лише після прислуговування монголам їм наділили право сформувати державу. 

Хоча народності і нації в корні московії нема - це помісь азіатських рекетирів - нащадків грабіжників монголів. А культури та мови у них своєї не було. Тому вони і вкрали староукраїнську і наситили її монгольськими словами, от і виникла «російська».
Європейці вже забули, що рф називалася Московія аж до 1721 року.

Вони не знають, що їх цар Петро I вкрав назву у Київської Русі (а ніякої іншої Русі крім Київської не існувало), і перейменував свою державу, щоб захопити нас. Тому вони і привласнюють собі всю нашу історію. Вони хронічні крадії територій, навіть назв. І тому без нас вони НІХТО. Вони неповноцінні. Для цього їм треба наратив "адин народ". Це як недорозвинутий підліток, який замість навчання і інтелектуального росту подався в рекетири, при чому звинувачуючи сусіда, що із-за його стрімкого розвитку, він (читати - підліток або рф) відчувається в небезпеці, тому він вирішив вбити сусіда. Не родича, зауважую. А сусіда!

Це пояснюється наукою кримінологією і психологією.

В психології «по Фрейду і Юнгу» доведено, що людина (або цілий зомбований народ) звинувачують інших в тому, ким вони самі є. Що кажуть росіяни про українців - переверніть і отримаєте портрет рф - фашисти, нацисти, вбивці, крадії.

А по кримінології - людина повертається на місто злочину.
Рф вже стільки тут злочину зробила…

Лише голодоморами 1921-23, 1932-33, 1946-47 вбито 10 млн українців, це як 8 малих країн Європи! 

Представте собі, рф вбила всіх македонців, бельгійців, голландців, болгар, греків.... так для розваги, щоб довести, "хто тут крутий", і щоб Греція не встигла пригадати, що Давня Греція існувала і раніше, і це корінь всієї європейської культури. Ні, росіяни, скажуть, що греків не існувало, це фейк, "Грецію створив Ленін". У них одна звивина мозку, тому сценарій буде однаковий.

У середині 20 сторіччя насильно депортовано 2,8 млн українців до Сибіру.
Розстріляно НКВД 630 000 українців…..

Тому вони так і шарахаються навіть ім'я покійного Степана Бандери, бо він їм давав прикурити, і, дійсно, боровся за незалежність від комуністичного фашизму.

Європейці не знають, що росія вкрала:

  • у України - території, назву і історію (Кубань, Ставрополь - це суто українські землі де живуть козаки, а "козаки" - суто українське слово),
  • у Японії рф вкрала 7% території і Матрьошку,
  • у Фінляндії - 11% території,
  • у Польщі - 28% території,
  • у Грузії - 25% території,
  • повністю вкрали вільний Кавказ,
  • зробили з таджиків, узбеків, вірмен, чеченців, інгушей, калмиків, башкирів, чувашей.... - слухняних рабів,
  • у Китаю вкрали пельмені,
  • навіть Борщ у України намагалася вкрасти - не встигли,
  • у Візантії - герб двоголового орла як символа імперії,
  • у Голландії - прапор триколор, бо у Петра не було свого прапору і флоту, він все запозичив в голландців,
  • у Угорщини вкрав честь, бо такі як Орбан ганьблять честь Анастасії Ярославівни (доньки Ярослава Мудрого) - жінки їх короля Андроша, що є фактом рідних відносин України і Угорщини...

І багато чого ще, що потрібно ЗНАТИ, щоб РОЗУМІТИ.
Тому тут не до примирення, а до розуміння всього букету.

Друзі, коли ви будете святкувати Різдво у Британії або Німеччині, у Польщі або Туреччині… пам'ятайте, що хтось вже сирота, хтось каліка, хтось вбитий расією.
І сьогодні в Україні не свята, а поминки у холодній темряві.

Як вчить будь-яка релігія, віддай своє милосердя тим, хто страждає. І віддайте не лише ласкою або грошима, а і розумінням історії. Розповсюджуйте правду і вона проросте!
Я віддаю також і інформацією, поширюючи правильне розуміння Європи про Україну.
Боже, бережи Україну!