Website translation into 96 languages

Friday 10 February 2023

Ольга Азарова: "У 2023 році робимо акцент розвиток БІЗНЕС-ОСВІТИ для дітей як головний фактор ІНТЕЛЕКТУ НАЦІЙ, бо саме це підійме рівень життя людей і відновить світ якісно".

Вже на початку 2023 року та у 2022 році пройшли гучні відкриття нових філій Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS у Празі/Чехія, Варшаві/Польщя, Івано-Франківську/Києві/Чернівцях/Одесі/Україна, Бішкеку/Киргизстан, Ташкенті/Узбекістан, Атирау/Казахстан, Ашхабаді/Туркменістан, Анталії/Туреччина, Тбілісі/Грузія, Каунасі та Вільнюсі/Литва, Дюссельдорфі та Баден-Бадені/Німеччина, Ніцці/Франція, Алмати/Казахстан, Кишиневі/Молдова. І все це завдяки двом видатним підприємцям сучасності - Ользі та Андрію Азаровим, які поширили свої ініціативи глобально і створили єдину у світі мережу бізнес-шкіл для дітей та підлітків, щоб формувати нове потужне покоління креативних новаторів-підприємців, які здатні створювати нові підприємства, новий ВВП, нові робічі місця, нові джерела податків і бути центром позитивних перетворень в своїх країнах.

У найближчі тижні відкриття нових філій відбудеться у Брісбені на Голден Коаст у Австралії та Йоханесбурзі у ПАР...

У багатьох філіях відкрито одразу 4 школи вихідного дня для дітей, підлітків і навіть для молоді:

  • MiniBoss Business School
  • BigBoss Business School
  • Royal British School
  • Leonardo Art School

Що робить франшизи Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS такими популярними?

Чому навіть в умовах криз і пандемій дані франшизи активно продаються за ціною від 25 000 до 250 000 євро? Що такого цінного в цьому освітньому продукті?

На всі ці питання журналістам 100% NEWS відповідала відома бізнес-вумен, що входить до ТОП-500 найвпливовіших жінок світу за версією американського журналу FORTUNE-500 Most Powerful Women і до ТОП-100 бізнес-вумен Європи за версією журналу World WOMAN, засновниця Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS, засновниця ще 12 популярних освітніх франшиз для дітей та дорослих, Винахідниця та Доктор наук, співзасновниця Світового Чемпіотану зі стартапінгу STARTUP WORLD CUP CHAMPIONSHIP - Ольга Азарова

100 % NEWS: Ольга Володимирівно, найпростіше питання "Чому MINIBOSS"?

ОА: Доброго дня, колеги! Рада спілкуванню. Тоді даю відразу і просту відповідь - тому що саме це те, що потрібне світові. Завжди і особливо зараз.

БІЗНЕС-ОСВІТА - це ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ СПОРТ, але не з разовими результатами, а сталими - на все життя! Що ми робимо у MiniBoss. Ми виховуємо лідерів майбутнього як СТРАТЕГІЧНИЙ РЕСУРС країн, як основу для зростання цих країн: їх ВВП та добробуту всіх громадян! Наші випускники - це "найдорожчі двигуни" національних економік з металевими нервами, з гнучкою але наполегливою функцією виживання, з креативним баченням рішення проблем, з широкою командною роботою і вмінням будувати нетворкінги для своїх бізнесів. Ніхто і ніде не вчіть дітей таким навичкамю Загальні школи орієнтовані лише на передачу набору основних знань для світогляду дитини. Ми ж доповнили те, чого не було у міжнародній освітній системі - практичної бізнес-освіти з юних років.

100 % NEWS: Поясніть, будь ласка, чому, коли у світі кризи та війни весь економічний світ завмирає... а ваші франшизи продаються і нові філії бізнес-шкіл відкриваються майже щотижня? У чому секрет? Чого світові не вистачає і що надають ваші франшизи?

ОА: Тоді давайте почнемо з головного - кожна дитина заслуговує бути успішною і щасливою. Правильно?! Однак, масова освіта жодної з країн не готує дітей до дорослого життя, до викликів долі, до вміння вирішувати різні проблеми легко та просто, не тренує навичку успішності. А це і є головне, що чекають бітькі від освіти.

 Для цього і створені Бізнес-школи MINIBOSS, щоб розкривати потенціал кожної дитини з юних років і допомогти їй набути сили, дізнатися про свої таланти та монетизувати їх та свої знання в реальний успіх.

 Це має бути найголовнішим у освіті, але, на жаль, звичайні загальноосвітні школи сфокусовані лише на тому, як вивчати лише теорію наук, а це ще нікого не зробило багатим та щасливим. Програми загальноосвітніх школ пишуть люди далекі від підприємництва, а Міністерства освіти хочуть лише мати грамотних майбутніх робітників. Тому у школах і є фокус на оцінки та престиж бути "відмінником навчання". Але ми з вами бачимо статистику: серез відмінників лише 0,1% стають підприємцями, а серед трієчників, наприклад, - 3-10%. Розумієте, що вартуєть лише теоретичні знання?! Бути лише розумним (відмінником) сьогодні замало! Знання лише математики та мов не достатньо, щоб стати успішним. Треба розвивати практичний інтеллект тобто успіх дітей з дитинства. Саме тому ми спостерігаємо з вами щотижневі MINIBOSS GRAND OPENING в різних країнах, що демонструє значний попит і картину як ІНОВАЦІЇ у ОСВІТІ змінюють цей світ на краще!

Саме тому ми створили Міжнародну Освітню Мережу MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, де навчаються молоді лідери різних країн світу. Головна мета – надихнути дітей на розкриття свого потенціалу та навчити перетворювати теорію на практику, знання на успіх.

100% NEWS: Як це можливо?

ОА: Щосуботи. Наші бізнес-школи працюють у зручному форматі – у вихідні дні. Ви приходите записуєтеся, а все інше робить унікальна ПРОГРАМА та МЕТОДИКА MINIBOSS.

100 % NEWS: "Унікальна" - значить "єдина у своєму роді"? Що немає у світі інших таких бізнес-шкіл для дітей?

ОА: Звісно. Це величезні витрати коштів, зусиль і знань. Щоб побудувати таку чи хоч nhsirb схожу глобальну освітню мережу, потрібно інвестувати десятки мільйонів доларів, мільйони людино-годин, причому видатних учених, підприємців, розробників-методистів. 

Коли ми з чоловіком, відомим світовим підприємцем Андрієм Святославовичем Азаровим, створювали MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, ми вже були з величезним підприємницьким досвідом, 40 бізнесами від телебачення до будівництва, з величезним батьківським досвідом.


Ми, як підприємці, точно розуміли, що нашим дітям не достатньо загальноосвітніх шкіл і тому ми інвестували значні кошти та 22 роки високоінтеллектуальної праці нашої команди у глобальну мережу бізнес-шкіл вихідного дня, які заповнюють систему освіти, доповнюють те, чого немає в жодній іншій школі світу.

100 % NEWS: Про головне – у чому цінність MINIBOSS, що дає ця бізнес-школа дітям?

ОА: MINIBOSS BUSINESS SCHOOL – це місце сили, місце розквіту людини, місце розкриття її повного потенціалу та дружня сім'я. Так! Всі студенти та їхні батьки називають MINIBOSS сім'єю, тому що в цій надихаючій академічній атмосфері народжуються Великі Люди майбутнього дня. Так, майбутні Стіви Джобси та Ілони Маски зараз грають разом у бізнес, щоб повірити в себе та починати творити своє успішне та щасливе майбутнє.

100 % NEWS: Я знаю, що Ви винайшли понад 1000 ділових ігор.

ОА: Так. Тільки не я одна, у нас велика Науково-Методична команда на чолі з видатним вченим-методистом Вікторією Валентинівною Чиндацькою. В основі навчання MINIBOSS BUSINESS SCHOOL - ігрова методика, що робить уроки веселими та цікавими та при цьому діти проходять найважливіші теми життя. Освіта має бути веселою та неймовірно цікавою! Тільки в такому середовищі дитина захоче інтенсивно працювати над розвитком себе. Міжнародна Освітня Мережа MiniBoss Business School (MBBS) створена для того, щоб кожній дитині дати шанс на відкриття свого потенціалу!

 Проблема сучасної освіти в тому, що звичайні загальноосвітні школи не вчать, як досягти вищезазначених цілей, фокусуючи увагу лише на кількість отриманих знань та складання іспитів, не приділяючи уваги формуванню реальних навичок дітей для реального життя. Саме тому лише 2% населення досягають успіхів. Інші 98% лише шукають роботу або перебувають у крайній бідності. Тож бути просто розумним сьогодні замало!

А секрет один: кількість знань, здобутих у школі, не має значення... без своєчасної практики та сильного креативного середовища, яке тренує твою успішність - здатність переводити знання на практику, наміри у дії, таланти на успішні бізнеси. Ось найголовніше у освіті!

Навіть найкращим приватним та державним школам світу потрібен MINIBOSS як партнер, як суттєве цінне доповнення освітніх програм. Ось тому заняття відбуваються у суботу, щоб дітям різних шкіл було зручно ходити до бізнес-школи, щоб об'єднувати найдієвіших - майбутню бізнес еліту країни на світу.

100% NEWS: Знаю, що навіть 6-річний студент робить свій стартап!

ОА: Академічна модель MiniBoss Business School – потужна, трансформативна – містить 8 курсів бізнес-теорії та 12 типів практики. Кожен студент має свій персональний підручник і робочий стартап-зошит. Кожен студент, навіть із самого раннього віку, вже робить свій стартап від А до Я. І наприкінці року дитина виступає на Чемпіонаті Світу по стартапам! Це потужна практична программа, яка з дитини середніх знань та здібностей робить видатну людину - вченого, новатора, підприємця, який піклується не тільки про себе, а й про свою родину та всю країну.

 Ця методика дає розкриття повного потенціалу дитини та виховання найцінніших навичок для виживання, підприємництва та творчої реалізації. Саме тому MINIBOSS – це найцінніша школа практики для реального життя!

100 % NEWS: Як Вам удалося так широко розвинути глобальну мережу?

Франшизи стрімко купують, бо підприємці у різних країнах розуміють, що MINIBOSS це саме те, що потрібне їхнім дітям. 

Крім того, франшиза - це вже перевірена бізнес-модель, доведений успіх і стандартизація, що значно полегшує бізнес для франчайзі і прискорює його рентабельність. Купуючи франшизу MINIBOSS підприємець отримує пакет інтелектуальної власності, доступ до інновацій, право на використання академічної та бізнес-моделі та повну готовність бізнесу до старту. Це набагато дешевше та швидше, ніж намагатися побудувати таку систему самостійно.

Франшизи купують для того, щоб допомогли розправити крила своїм дітям та у своїй країні створити передову бізнес-еліту, яка змінює життя людей на краще. Таким чином, вирішуючи найактуальніше завдання освіти 21 століття ми створили новий ринок – дитячої бізнес-освіти та велику глобальну мережу бізнес-шкіл MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у різних країнах світу від Великобританії до Австралії – 73 філії на вересень 2022. 

Отримати уявлення про франшизу та подати Заявку на створення бізнес-моделі під Ваше місто можна на сайті: https://franchise.miniboss-school.biz

100 % NEWS: Дякуємо Вам за такі можливості для наших дітей! Скажіть, які ваші плани на майбутнє, завдання, мрії?

Завдання нашої бізнес-школи – дати можливість усім 100% наших студентів досягти успіху в житті! Для цього ми вчимо їх, як відкрити свій потенціал, тренуємо їх бути сильними та креативними підприємцями з дитинства, навчитися вирішувати складні життєві завдання легко та технологічно, навчитися працювати в команді та брати на себе відповідальність усвідомлено як справжній лідер, впливати на своє суспільство та робити його миролюбним та процвітаючим! Ви розумієте, які це висоці цінності!

І я щаслива, що з нами цю місію реалізовують видатні підприємці світу (франчайзі). Особливо хочу підтримати українських франчайзі Богдана Луканя, Маріану Луців, Олену Подтопту, Ірину Маринову, Андрія Димкаря, які, не зважаючи на труднощі війни, продовжують надавати дітям освітні послуги онлайн та офлайн, при чому іноді підтримуючи людей і морально, і фінансово. Ми одна родина. Ми підтримуємо один одного, навіть в таких ситуаціях. Але ніщо не може заважати нам виховувати лідерів майбутнього, які замінять цих нікчем путіних та януковичив, та створять квітучі країни поваги та миру.

Саме висока місія та реальні результати приносять людині і щастя, і успіх! І паралельно це вирішує глобальну проблему у світі – бідності.

Ми виховуємо лідерів майбутнього як основу для зростання ВВП та добробуту всіх країн! Я думаю, це гарна мрія, якщо ми допоможемо великій кількості дітей у житті розквітнути – жити багато і щасливо, усвідомлено будуючи своє майбутнє, бо успіх – це не випадковість, це не везіння, це цілеспрямоване зусилля та тренування!

Як у спорті, хочеш бути першою ракеткою світу, - тренуйся з дитинства. Хочеш бути успішною людиною – тренуйся з юних років. Бо тільки в ранньому віці своїм вибором курсів і занять ми створюємо своє успішне або пасивне майбутнє. Тому вибирайте все усвідомлено - саме від рішення та дій сьогодні залежить те, що Ви зможете наростити у своїх "підприємницьких м'язах" з дитинства.

“Кожна дитина заслуговує стати успішною та щасливою!”