Website translation into 96 languages

Sunday 3 September 2023

Премією "УКРАЇНСЬКЕ СОНЦЕ" на Форумі #EuroWoman2023 будуть нагородженні ті, хто суттєво наближає мир!

"Звичайно першою Премією Миру "УКРАЇНСЬКЕ СОНЦЕ" ми нагородимо ЗСУ, другою - Президента України, третьою - Дипломатичний Фронт на чолі з Дмитром Кулебою. А також ми будемо нагороджувати всіх хто стрімко, наполегливо та ефективно наближає перемогу України та Мир"- заявила Ольга Азарова, засновниця та Почесний Президент Міжнародного Клубу Успішних Жінок WORLD WOMAN CLUB, який започаткував премію.


"Всі ми хочемо бути Сонцем.. яке зігріває рідних та близьких, огортає теплом відносин всіх добрих людей, осяює темряву променями проСвіти та оСвіти, відкриваючи людям очі і серця до добрих справ, та спалює тих, хто несе війну на мирні землі. 

Тому ми і обрали такий образ премії. Ідея створити Премію Українське Сонце прийшло нам на думку після того, як Перший Президент Чечні висловився про росію як агресора і надав фразу, яка стала у основі даного проекту" - пояснює Ольга Азарова.


"Росія зникне з лиця Землі, коли зійде Українське сонце! Згадаєте мої слова'' - Джохар Дудаєв, 1-й Президент Вільної Чечні 1993 рік.

Українське Сонце вже сходить... Зміни неминучі. Добро переможе зло.Нагадаємо, Джохар Мусаевич Дудаєв (1944-1996) - перший президент Чеченської Республіки Ічкерія, Генераліссимус ЧРІ (1996), лідер руху 1990-х років за незалежність Чечні від Росії. У СРСР - генерал-майор авіації.

Рівно 30 років потому його слова здійснюються: рф як агресор окупувала територію України і отримала такий супротив самої України та світу, якого вона не бачила ніколи.

"Справедливість така річ, що властива тільки лідерам, які достатньо сильні, щоб протистояти злу, а не мовчати, щоб діяти, а не боятися, щоб перемагати завжди! Тому справедливість і лідерство - це такий стан відповідальності за теперішнє і майбутнє, коли Сонце внутрішнє і віра підігрівають сміливість діяти! Це ми і називаємо "Українське Сонце" - додає Голова Вищої Ради Міжнародного КУЖ, відома політикиня та громадська діячка - Людмила Станіславенко.

"Цією Міжнародною Премією ми нагороджуємо тих, хто здатен бути сміливим, щоб діяти, щоб захищати мир і законність, справедливість і безпеку, хто здатен зберігати мирне існування всіх людей на пранеті, де гріє єдине Сонце нашої Планети, нашого жіття та справедливості. Тому Міжнарожна Премія Українське Сонце заснована нами, як Міжнародним Клуом Успішних Жінок, саме у 2023 році у розпал війни фашитської рф проти Мирної і Незалежної Стародавньої і Славетної, Сильної і Незламної України " - підкреслила Голова Вищої Ради Національного Клубу Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ", відома благодійниця - Ірина Плахтій.



Картину для КУЖ уособлення образу "Українського Сонця" намалювала відома мисткиня зі Львову Наталля Євдокименко-Проданчук.
 
А дизайн хустки зробила дизайнерка КУЖ Тетяна Калужанська.
Друк та розповсюдження хусток по світу відбулося за керівництвом директору КУЖ Ірини Маринової.

Загальна ідея та її уособлення належать ініціаторам премії - Вищій Раді Міжнародного Клубу Успішних Жінок: Ольга Азарова, Людмила Станіславенко, Ірина Маринова, Світлана Герей, Вікторія Чиндацька, Ауріка Вранчану, Віра Чуб, Лілія Кісліцина, Надія Гаталяк, Ірина Плахтій та всі національні директори КУЖ.


Якщо хочете доєднатися до добрих справ - замовляйте та носіть хустку "Українське Сонце"!
Якщо домомагаєте Україні - робіть запит на отримання Премії "Українське Сонце"!

Будьте Сильними!
Будьте Сміливими!
Сяйте великими справами!

Для того, щоб бути справедливим ти можешь і не бути українцем, достатньо бути людиною!

Носіть у собі #УкраїнськеСонце #UkrainianSun #UkrainianSunGlobalPeaceAward