Website translation into 96 languages

Tuesday 5 September 2023

НІ БРАТИ і НІ СЕСТРИ. Вчені-генетики довели відсутність спорідненості між українцями і росіянами. Більш того, українці виявилися ....


Не брати і не сестри!
Вчені-генетики довели відсутність спорідненості між українцями та росіянами.

Біолабораторії, які навели "страх на путіна". Наука доводить. 
Група міжнародних вчених та експертів у галузі генетики провела у 2011-2017 роках у лабораторіях Німеччини та Великобританії масштабне генетичне дослідження ДНК мешканців усієї України. Перші результати були опубліковані ще до війни у 2012 році. Фінальні результати дослідження опубліковані у 2017 році і свідчать про коренні відмінності українців від росіян, що доводить неможливість називати їх "спорідненими народами".

Наука - це абсолютні докази. Вчені-генетики довели, що Праукраїна – одна з найдавніших інтелектуальних цивілізацій на планеті, а вік давньоукраїнської (давньоскіфської, сколотської, давньорусинської) мови налічує понад 40 000 років, що достовірно доводить, що московити не можуть бути українцям "братами і сестрами" на практиці. Українці значно старіша нація, корені якої налічують більше 40 000 років саме на даній території. 

Вчені-генетики з Німеччини та Британії зробили шокуючи висновки: Українці - це єдиний генотип, який існував і істує на певній території (сучасна Україна) без преривань з 45 000 року до нашої ери, є засновником H-генотипу, та прородичем всіх Європейських народів!
Тобто, до 2012 року іспанці вважалися пробатьками всіх Європейців, а зараз генетично доведено, що Українці - прабатьки всіх європейських народів. Більш того, вони і є ті самі АРІЇ, яких шукав ще Гітлер як прабатьків Європи.

За результатами дослідження ДНК-проб українців було виділено основний пріоритетний напрямок історичного розвитку українського етносу (нації).

Концентрацію гаплогрупи хромосом, яку вчені ідентифікують як успадковану від АРІЇВ/ ОРІЇВ, виявлено у 53% досліджених українців (цей ген є і в інших народів Європи, але його показник дуже низький).

Президент Польщі Броніслав Коморовський в інтерв'ю радіо СТРУМ FM зазначив: «Росія здійснила велику помилку, враховуючи власні територіальні амбіції. Вона вирила траншею, наповнену кров'ю, ненавистю та несправедливістю. Українці не дозволять росіянам називати себе братнім народом, бо вони знають про своє коріння».

Однак, як і до захоплення Криму, так і згодом у путінській риториці залишалися головні тези про «єдність наших народів», що є прикладом маніпуляції колективною свідомістю. Так, у жовтні 2016 року під час інвестиційного форуму «Росія кличе» президент Путін заявив: «Я багато разів про це говорив і хочу ще раз наголосити: незважаючи на всю трагедію, яку ми зараз спостерігаємо, особливо на південному сході, український народ завжди був і залишається найближчим для нас, братнім народом. Нас пов'язує спільність етнічна, духовна, релігійна, історична…».

Це ж яким треба бути циніком, щоб заявляти таке і робити спробу знову ліпити з українських та російських «братські народи» після рішення та ведення війни проти України, що призвело до анексії Криму, окупації значної місцевості Донбасу, майже 2 мільйонів біженців у 2014 році, майже 10 тисяч убивств мирних жителів, близько 23 тисяч поранених? А 2022 році вже майже 7 млн. біженців та сотні тисяч вбитих.


ІСТОРІЯ КАЖЕ
Історичними доказами давнини українського етносу та культури є археологічні розкопки та обґрунтування наявності на території України двох потужних стародавніх культур – Трипільської та Ямної, які також були й коливали праєвропейських культур.

Трипільська культура – археологічна культура енеоліту та раннього бронзового віку на території України (степів України від долини Дніпра до південно-східного Прикарпаття) та Молдови. Аналогічна культурі Кукутень у Румунії. Входить до археологічної спільності енеоліту — Трипілля-Кукутень.

Найважливішою історичною подією 5-4 тисячоліття до н. е. з'явилося утворення великого центру високорозвинених землеробсько-скотарських культур на південному сході Європи. Цій культурі вже був відомий метал — мідь та золото. Вчені припускають, що в землеробстві Трипілля застосовувалися соха (або примітивний плуг), а як тяглова сила — воли. В економічному, в соціальному відношенні та в духовній галузі суспільство такої культури стояло вище за решту Європи. У енеолітичних землеробів виник цілий пантеон землеробських божеств. Суспільство починало набувати ієрархічної структури. Трипільсько-кукутенська культурно-історична спільність з моменту її виникнення характеризувалася потужною землеробсько-скотарською економікою, що виробляє.

На території України відомо близько тисячі поселень трипільської культури. Частину поселень досліджено на великій площі, деякі розкопані майже повністю. Дешифрування аерофотознімків у 1960-х роках виявило наявність великих поселень площею кілька сотень гектарів, що налічують до 2000 жител, деякі з яких мали двоповерхову конструкцію.

При великій кількості поселень і матеріальних предметів трипільської культури майже відсутні поховання, що належать їй. Знайдено обмаль останків носіїв культури. 1914 року в печері Вертеба біля села Більче-Золоте Тернопільської області було виявлено людські останки індивідів періодів BII, CI та CII трипільської культури, з яких сім згодом було досліджено.

Вивчення останків дозволило виділити древню мітохондріальну ДНК (мтДНК), п'ять з яких виявилися належать до мітохондріальної гаплогрупи гілки H, з якої pre-HV – 1 зразок, HV/V – 2 зразки, H – 2 зразки. Два екземпляри, що залишилися, належали до кластера JT (J і T4). За заявою дослідників, два зразки — гаплогрупа pre-HV та HV/V мають європейське палеолітичне коріння.

У зв'язку з цим було висловлено припущення, що поширення неолітичних технологій в Україні могло йти різними шляхами. Генетично подібні до культури воронковидних кубків Західної Європи — навколо північного схилу Карпат із Центральної Європи; гаплогрупа Т4 вказує на зв'язок із Карпатським регіоном; раніше центрально-європейського шляху - з півдня (гаплогрупа J) від неолітичних анатолійських землеробів. Генетично південний шлях пов'язаний із буго-дністровською культурою.

Ямна культу́ра — археологічна культура епохи пізнього мідного віку — бронзового віку (3600—2300 до н. е.), що займала територію від Дністра до південного Приуралля, від Передкавказзя на півдні до середнього Поволжя на півночі. Ця культура була виділена В. А. Городцова в 1905 році на відміну від пізніших катакомбних і зрубних культур на цій території.

На 2018 рік у середовищі вчених США та країн ЄС, включаючи Німеччину та Великобританію, ямна культура визнається найвірогіднішим кандидатом на культуру, яка дала початок багатьом праєвропейським країнам та індоєвропейським мовам, які потім поширилися по всій Європі.

При міграції та експансії «ямники» спиралися на кочове скотарство (велика і дрібна рогата худоба), вживали в їжу молочні продукти. Практикувалося вівчарство, при стоянках біля річок - рибальство. Землеробство постійного типу ще не застосовувалося. У плані використання колісного транспорту перетинається з Майкопською культурою — обидві одними з перших в історії стали постійно застосовувати вози, запрягані волами. Кінь був відомий, але для верхової їзди, мабуть, не використовувався. У той період ямна культура використовувала переважно мідні та бронзові знаряддя праці та зброю — інструменти, сокири, кинджали.

ГЕНЕТИКА КАЖЕ
Що ж говорить наука генетика про «братні слов'янські народи»?

Сучасні можливості ДНК-аналізу дозволяють побачити родовід кожної людини (як і її етносу) на період більш ніж 40 тис. років тому і впевнено сказати, звідки вона родом і де її коріння.

СТЕПНИЙ ГЕН
Яка генетична історія заселення України? А яка у Росії? Який слід у ДНК європейців залишили жителі українських земель? А що вклав російський слід?

Йоханнес Краузе (Johannes Krause) – провідний німецький представник молодої науки, яку називають археогенетика чи палеогенетика – займається вивченням історії людства та життя на Землі на основі аналізу генетичного матеріалу – ДНК.

У 2010 році він став професором архео- та палеогенетики в Університеті Тюбінгена, у 2014 році був першим директором створеного за його участю в Єні Інституту історії людства імені Макса Планка, що входить до мережі науково-дослідних організацій Товариства Макса Планка. З червня 2020 року 39-річний вчений очолює відділи археогенетики як у Єні, так і в Інституті еволюційної антропології імені Макса Планка у Лейпцигу.

Йоханнес Краузе зазначає цікаві факти: «Доісторичну Америку заселяли з північно-східної частини сьогоднішньої Балтії та Русі через Берінгову протоку та Аляску. Це вже підтверджено. У тому числі завдяки геному американських індіанців, який є дуже специфічним поєднанням генів зі Східної Азії (Китаю), і північної частини Євразії.

Такого поєднання 50:50 у самій Євразії більше немає, населення вимерло, але воно є в індіанців. І воно є в ДНК, яку ми отримали із зуба індивіда, який жив 15 000 років тому, знайденого при розкопках в районі Байкалу.

Це доводить, що предки індіанців Північної та Південної Америки проживали набагато раніше і на значно більшій території, як мінімум на 3 тисячі кілометрів на південь, ніж досі вважалося, а саме на території нинішньої України та півдня Росії (що і є давно аннексованими росією частинами України- Київської Русі).

Археогенетика - це наука, яка зосереджується на певному історичному відрізку часу: від 100 000 до 1000-2000 років тому.

«Ми багато чого дізналися, наприклад, про міграцію давніх мешканців українських/південноруських степів, представників дуже успішної Ямної культури. Близько 5000 років тому ці мобільні кочівники-скотарі зі своїми технологіями - у них були колеса та вози, це відомо з розкопок похоронних курганів - починають рухатися як на схід, так і на захід. Вони доходять до Алтаю, і там виникає Афанасьєвська культура, яка генетично практично ідентична Ямній культурі, але виникла пізніше.

У різних точках Європи у людей виявилася різна частка цих "степових генів". У східній частині Балтії вона найвища, у Середземномор'ї - найнижча, на острові Сардинія, наприклад, їх не було. Адже відбувалася не пряма міграція, як у наші дні, тривав приблизно 500 років процес, в ході якого всюди виникали змішані популяції.

Той гурт, який близько 4500 років тому прийшов на Британські острови, шляхом "з України" встиг змішатися з населенням спочатку у Східній Європі, потім "у Німеччині", а потім ще й "у Голландії". При цьому бачимо, що Y-хромосоми, чоловічі гени, сильніше змінюються, ніж жіночі. Схоже, чоловіки, що прийшли зі степів, були особливо успішними в порівнянні з місцевими чоловіками, саме вони забезпечували основні генетичні зміни.

Так, ДНК представників Майкопської культури, яка зародилася раніше Ямної культури, наполовину складається з генів тих, хто мігрував із північної частини сьогоднішнього Ірану. Їхні предки, у свою чергу, були родом із Близького Сходу, із сьогоднішнього Іраку, де знайдено найстаріші сліди землеробства та скотарства. А в арабський регіон сучасна людина прийшла з Африки, саме вона була вихідною точкою всесвітньої експансії Homo sapiens», - додає Краузе.

Виходить, що кожен із нас, мешканців сучасної Євразії, має і "африканські", і "близькосхідні", і "степові" гени. У всіх нас ще й 2 відсотки від неандертальців, хоча це взагалі інший вид людини, який вимер.

Генетик Пітер Форстер

У 2012 році група визнаних міжнародних вчених та експертів у галузі генетики під керівництвом вченого зі світовим ім'ям Пітера Форстера з Великобританії, який займається науковою діяльністю в Кембриджському університеті та завідує лабораторією генетики у ФРН, з використанням найновіших технологій провели масштабне генетичне дослідження.

Професор із Кембриджу, завідувач німецької лабораторії з генетичних досліджень та співавтор докфільму "ДНК – портрет нації" — про своє найбільше відкриття і чому під час льодовикового періоду люди бігли в Україну.

Дослідження Фостера проводилися в лабораторії Німеччини, яка є супервайзером роботи інших центрів генетичних досліджень у всій Європі.

Вчені цієї лабораторії визначають європейські стандарти ДНК-досліджень.

За результатами дослідження ДНК проб українців було виділено основний пріоритетний напрямок історичного розвитку українського етносу (нації).

«Під час підготовки фільму "ДНК – портрет нації" ми зібрали зразки ДНК у величезної кількості українців, - зазначає Фостер. І я радий, що ми займаємось питанням саме вашої країни. Під час льодовикового періоду в Європі було лише два місця, де можна було сховатися від холодів і люди жили безперервно. Перше місце - Україна, а друге - Іберійський півострів, який зараз представив є територією сучасних Іспанії та Південної Франції. Тому весь науковий світ виявив, чиї гени дісталися людям, які живуть зараз — тих, хто "перезимував" в Україні, або тих, хто пережив льодовиковий період на Іберійському півострові», - уточнює Фостер.

Ось чому на вивчення саме цих двох точок на карті було спрямовано пильну увагу. Щоправда, про Іспанію все ж таки відомо більше: є невелика кількість зразків ДНК віком 5000 років до н.е., вдалося знайти останки людей, які жили там.

Концентрацію гаплогрупи хромосом, яку вчені ідентифікують як успадковану від оріїв (українців), виявлено у 53% досліджених українців (цей ген є і в інших народів Європи, але його показник низький).
 
МОЛОКО – КЛЮЧ ДО ВИЖИВАННЯ
У той час, коли народність оріїв проживала на території нинішньої України, середньорічна температура різко впала на багато градусів, що призвело до серйозного похолодання та серйозно вплинуло на людську популяцію. В результаті вижили лише люди, які володіли геном «молочної толерантності» - тобто здатні пити та перетравлювати молоко. Більшість дорослих людей не може вживати молоко в їжі, наприклад, такі африканці та азіати. Але саме молоко не дало людям померти від голоду під час похолодання та давало можливість цивілізації оріїв продовжити своє існування – свій РОД.

УКРАЇНА - КОЛИСКА БІЛОЇ РАСИ
За висновками генетиків, у Європі було два місця, де люди могли сховатися від холоду: Україна та Іберійський півострів. Вся територія нинішньої Росії на той час була вкрита льодом, в основному шарок 2 км, і людського життя на ній не було і не могло бути. Результати досліджень дозволили вченим зробити висновок:

«Українці є предками (прабатьками) європейців, а територія сучасної України – колискою білої раси нинішньої цивілізації».

Ось цей висновок і треба був путіну, щоб він захопивши Україну, міг під цим гаслом захоплювати світ. Йому як "історику" треба наукове підгрунтя своєї величі, а у російській ідентичності його нема, все це є тільки у українців. Тому, щоб домінувати над світом, йому треба було захопити цю колиску світової цивілізації і назвати нас "єдиним народом", бо у путінського народу німа нічого свого - ні етносу, ні нації, ні своєї мови (бо руська - це діалект давноукраїнської), ні суверінітету (бо його надали їм монгольська Орда), ні культури (бо все копіюється з української та помішується з бурятською, чувашською, башкіірською і таке інше), ні гербу (бо він вкрадений з Візантії, а потім Орди), ні прапору (бо він вкрадений у Голандії), ні гімну (бо це гімн СРСР), і так далі. Саме тому путін мріяв захопити Україну, бо росія без Україні ніщо, лише кусок території.

ТРИПОЛЬСЬКІ ХРОМОСОМИ
У 20% українців ДНК має гаплогрупу хромосоми, яку вчені характеризують як трипільську. Загальновідомо, що трипільці були найрозвиненішою народністю (етносом) свого часу: саме вони володіли секретом виготовлення виробів із бронзи, на відміну від більшості їхніх сучасників, представники трипільського етносу носили не шкури, а тканинний одяг. Трипільці були землеробами і першими на українській землі вирощували пшеницю та гречку. Звідти за українцями закріпилися «землероби» та «гречкосеї», а згодом – «козаки». Саме етнос, який мешкав на території України, винайшов колесо.

Історія України та її етносу налічує на сьогодні, за твердженням вчених-генетиків, десятки тисяч років до нашої ери. Це найстаріший етнос Європи, і тому їм всерйоз зацікавилися британські та німецькі генетики.

Варязькі хромосоми
У релевантній вибірці ДНК кожен шостий українець носить у собі хромосому скандинавського походження народів. У цьому випадку йдеться передусім про тих, кого за часів Київської Русі називали «варягами». Вікінги прибували на українські землі як військова еліта – як дружинники для особистої охорони гвардії князів. Їх було небагато, проте закони історії свідчать, що навіть невелика жменька чужинців, що потрапила до вищих верств держави, назавжди залишила слід не лише у звичаях та культурі, а й у генетичному фонді цілого народу.

Кельтські хромосоми
У кожному п'ятнадцятому українці вчені виявили хромосому, яка ріднить сучасне населення України з ірландцями, англійцями та шотландцями. Це означає, що кожен шостий українець, що тестується, був нащадком кельтського походження. Кельти були дуже могутньою цивілізацією, яка змогла заселити половину європейського континенту. Встановлено, що саме цей народ відкрив бронзу раніше, ніж їхні європейські сусіди.

КЕЛЬТСЬКЕ САЛО 
Спадщина кельтської культури прямо вплинула на українців, наприклад, знаменита зачіска «під горщик» була одним із різновидів кельтських національних зачісок. Також довгі вуса, які зараз вважаються козацькими, – це спадок українців від кельтів. Лінгвісти вважають, що слово «сало» українці успадкували від цього етносу: кельтською мовою цей продукт називався saill. Вважається, що саме з кельтської до нас прийшли слова «кінь», «корова», «ялина».


ЖІНОЧИЙ ГЕН
Генетики встановили ще один давній етнос, представників якого на території сучасної України більше, ніж нащадків оріїв. Вищенаведені результати досліджень відносяться лише до чоловіків, проте головною фігурою в історії цивілізації насправді жінка – українка.

За оцінками вчених, представниці прекрасної половини української нації (етносу), як мінімум, утричі старші генетично, ніж чоловіки.

Предки сучасних українок прийшли на землі нинішньої України щонайменше за 20 тис. років до появи трипільців. З погляду генетики українки успадкували гени окремого, ще давнішого етносу, ніж орії, який належить визначити.

ДНК українських жінок пояснюється тим, що жінки, як правило (за винятком окремих загонів амазонок, які за підтвердженням вчених були мешканками південних околиць України Чорномор'я/Роксоланії), не брали участі у війнах цивілізації - українки просто обирали у чоловіки переможців.

Серце, як і внутрішня інтуїція, української жінки завжди вибирало сильного та перспективного чоловіка – від них і народжувалися сильні діти, передавши гени у спадковість. Проте досі невідомо, гени якого саме древнього етносу носять у собі українки, які жили до оріїв.

У росіян показник гаплогруп хромосом, успадкованих від оріїв та трипільців, порівняно з українцями вкрай малий. Це свідчить про те, що українці та росіяни є різними етносами та не є генетично «рідними» – «братськими народами».

ДОВЕДЕНО ВЧЕНИМИ: РОСІЯНИ ЗОВСІМ НЕ СЛОВ'ЯНИ
У 2013 році навіть російські генетики та антропологи, провівши великомасштабне комплексне дослідження російського генофонду. були не просто здивовані, а вражені отриманими результатами. Виявилися брехливими міфи, які століттями нав'язувалися ідеологами про російську національність та етнічну приналежність росіян. Російські вчені-генетики встановили, що генетично росіяни – це НЕ «східні слов'яни», а «фіно-угро-татари».

НЕ БРАТСЬКІ НАРОДИ
Російські вчені повністю зруйнували ще один міф про «рідну кров» білорусів, росіян та українців. Розвіявся також і міф, що «росіяни, білоруси та українці становлять окрему групу східних слов'ян». Виявилося, що «найчистішими» слов'янами з цих трьох народів є білоруси, але при цьому було встановлено, що білоруси – це зовсім не «східні слов'яни», а «західні», бо вони генетично практично не відрізняються від поляків і генетично дуже далекі від росіян, але близькі до чехів та словаків.

А ось фіни Фінляндії виявилися для росіян генетично ближчими, ніж білоруси, а тим більше – українці.

ГЕНЕТИКУ НЕ ПРОВЕДЕШ.
Генетична відстань між росіянами і так званими фінно-угорськими народностями (марійцями, вепсами, мордвою тощо), які проживали на території Росії, оцінюється як «близькі родичі», а це означає, що росіяни та фінно-угри є ідентичними. Тобто генетично доведено, що росіяни, які й ім'я вкрали в українців - Русь, і історію, насправді не мають жодних підстав називатися «брати» з українцями. Для них набагато ближчі родичі угро-фіни.

Результати аналізу мітохондріальної ДНК показали також, що ще одна близька рідня росіян, крім фінно-угрів та фінів Фінляндії, - це татари: росіяни знаходяться на тій самій генетичній відстані умовних одиниць від татар, як і від фінів.

ПРОБЛЕМА РФ
Після отримання результатів досліджень у 2013 році для Росії виникла велика ідеологічна, політична, психологічна та моральна проблема самоідентифікації себе. Весь цей час вони себе позиціонували нібито як «слов'яни», але генетично виявились угро-фінно-татарами. Уявляєте, який це крах самоідентифікації росії! 

З одного боку путін оголошував себе «збирачем російських земель» (хоча і його монгольсько-мордвінське обличчя, і ДНК усієї росії/московії, не дають їм права ні на землі, ні на історію України). 

З іншого боку, ця "внутрішня пустота" і спонукала путіна поповнити її за рахунок Українців, тому і Крим уже захоплено, і Донбас, і Україну атаковано у лютому 2022, а підстав для цього немає, лише хворі амбіції одного диктатора. Тому вигадано новий міф – бандерівці. І нібито саме це заважало жити сусідній росії і вони вирішили позбавити права сусідів на свою націю, свою історію, свою територію і свій суверенитет. От така "казочка" від путіна.

Наголошую, що саме російські вчені (!!!) поставили велику жирну точку на міфі про «слов'янське коріння російських» - нічого від слов'ян у росіян немає!

Є лише вкрадена у України і перероблена мова яка сформувала російську мову, причому вкрадена і змінена Петром I і Ломоносовим, а в самій мові набігло 60-70% неслов'янської лексики - монгольських слів. Тому росіянин не здатний розуміти мову слов'ян, хоча справжній слов'янин розуміє будь-яку слов'янську мову, окрім російської.

МОВА ОРІЇВ
Вчені визнали, що праукраїнці-орії утворили сім'ю індоєвропейських мов, в основі якої лежить давня українська мова.

У «Британській енциклопедії» у статті «Англійська мова» всесвітньо відомий вчений філолог Річард Білсон пише: «Англійська мова та більшість індоєвропейських мов походять з мови, якою розмовляли близько 5 тис. років тому на сучасній території України».

Вчені Індії встановили, що їхній санскрит та знамениті знання були привнесені на територію Індії з України. Питання про прибуття оріїв на територію Індії 5-7 тисяч років тому вченими вже не обговорюється, а є встановленим фактом.

У священних індійських писаннях орії згадуються як «шляхетні творці, працьовиті умільці, гідні, шановні, вибрані, дружні, вірні, з блакитними і сірими очима люди, з русявим або каштановим волоссям, а їхня мова дала початок санскриту - мові священних книг, сучасної Індії, Пакистану, Бангладешу, Афганістану, Киргизії та інших країн». Наші пращури, поширюючи свою мову, дарували іншим народам та свою культуру, звичаї, обряди, вірування.

Орії, які жили на наших давніх українських землях, зайшли та оселилися, окрім зазначених вище країн, а також на території Узбекистану, Таджикистану, Близькому Сході, в Європі, Азії та на землях нинішньої Туреччини.

На думку вчених, ПРАУКРАЇНА - це найдавніша інтелектуальна цивілізація на землі.
Вчені встановили, що вік української мови сягає 40 тисяч років.
Тому ці біолабораторії, які довели, що українці є праматір'ю всіх європейських народів, напевно, і стали ціллю для нападу путіна на якісь "секретні біолабораторії".

За лексичним запасом найближчою до української мови є білоруська – 84% загальної лексики, далі йдуть польська та сербська (70% та 68%) і лише потім – російська 62%. Якщо порівнювати фонетику та граматику, то українська має від 22 до 29 загальних рис з білоруською, чеською, словацькою та польською мовами, а з російською – лише 11.

Історично найчастіше використаною назвою української мови були: давньоскіфська, сколотська, давньорусинський, а потім, до середини ХIХ ст., була назва «російська мова».

Від генетичних досліджень до «російської весни»
Мають рацію ті вчені, які стверджують, що дані генетичних досліджень ясно пояснюють глибокий і постійний розкол між українцями та росіянами, де під назвою «українці» живуть два абсолютно різні етноси: один з яких - етнічні українці (орії-руси), які, згідно з переписом населення 2001 року, становлять 78%, а другий – українські росіяни, які перемішані з генами фінно-угрів – 17%.

Наукові відкриття генетиків фактично означають геополітичний крах так званого Слов'янського трикутника «східних слов'ян» – «братських народів» росіян, українців та білорусів. Це вже яскраво підтвердилося справжнім у відносинах між Росією, Білоруссю та Україною.

Роздаючи українцям російські паспорти в Криму та на Донбасі з 2010 року, завозячи на Донбас своїх КДБ-шників гіркіних та йому подібних, путін зроблять «тихий переворот», а надто миролюбний народ України дивився на це не припускав, що колись може початися війна .

Звичайно, кремлівська пропаганда намагатиметься й надалі приховувати результати наукових досліджень від населення і повторювати, як мантру, що українці і російські «слов'яни» та «братські народи», як це часто робить путін. Але приховати нові генетичні, археологічні, антропологічні дослідження та його результати неможливо.

Найголовнішим, на мою думку, є те, що звичайні українці на підсвідомому рівні, не знаючи результатів генетичних досліджень, самі зрозуміли, що росіяни не їхня «генетична рідня», а споконвічні вороги.

РОСІЯ - ШТУЧНА ДЕРЖАВА
Грузинський історик, професор Олег Панфілов зазначає: «Росія - це штучна держава, яка була створена в результаті окупації та завойовницьких війн за останні 300 років, не більше, яка на величезній території насильно поєднує народи, нічим абсолютно не пов'язані. Наприклад, що може пов'язувати чукчу та чеченця? Ні культура, ні історія, ні антропологічний тип, ні клімат – нічого абсолютно».

Вчені науково довели, що українці та росіяни зі свого етногенезу зовсім різні народи та їхня спільна історія за останні 350 років – це історія окупації земель та поневолення українців з боку московитів/москалів.

У московії (нинішньої Росії) все вкрадено:
  • Назва - московія перейменована Петром I в 1721 в "Русь / Росію" (не маючи на це права);
  • Мова – московія вкрала його в українців (справжньої Русі);
  • Державний герб Росії - двоголовий орел - це герб Римської імперії з 330 року, а після її розпаду - символ Візантійської Імперії. У 1497 прийнятий як герб Московського князівства, а пізніше - Російської імперії;
  • Історія - Росія незаконно з часів Петра I переписала історію і привласнила собі всю давню, як мінімум 1528-річну, історію Русі (України), хоча історії московії всього 545 років.
  • Прапор (триколор) - це плагіат перевернутого прапора Нідерландів, де Петро вчився будувати кораблі, та був з 1883 року прапор став державним прапором Російської імперії;
  • Сучасний гімн РФ – це змінений гімн колишнього СРСР. Гімну Росії немає. Польський президент Олександр Кваснєвський щодо російського гімну говорив: «Давайте завжди пам'ятати, що в Росії слова можуть бути різні, але музика – одна».
Свого часу навіть ідеолог комунізму Карл Маркс зазначив: «Росія, не маючи жодного відношення до Русі і вкравши свою нинішню назву, проте нахабно претендує на історичну спадщину Русі, створеної на 800 років раніше. Однак московська історія - це історія Орди, пришита до історії Русі білими нитками та повністю сфабрикована. Сама назва Русь узурпірована московитами. Росіяни не тільки не є слов'янами, але навіть не належать до індоєвропейської раси. Московія була вихована і виросла у жахливій та мерзенній школі монгольського рабства».

Відомий чеський письменник Карел Чапек писав: «Російські все довкола себе називають слов'янським, щоб потім все слов'янське називати російським».


СІМВОЛІКА ОРІЇВ
В українців свої споконвічні історичні, а тепер державні символи – Герб, Прапор, Гімн. Нашому гербу та прапору не менше семи тисяч років!

В Індії, у штаті Джамму та Кашмір на горі з трьома вершинами, яку називають українськими словами «Три Вугли», Храм Вайшну Деві – Великої Богині Матері. Її гігантська бронзова статуя, якій 4000 років, у правій руці тримає символ оріїв – Тризуб, який є гербом України. Скульптуру Богині постійно охороняють жерці. Історики Індії встановили, що цей сімвіл не місцевого походження, а принесений давніми орями.

На Поділлі знайдено наскельні рельєфи з тризубцями, зробленими в IV-III тисячолітті до н.е. Археологічні знахідки свідчать, що тризуб як символ (герб) використовували також трипільці у IV-III ст. до н.е. У давнину на землях Центральної України тризуб був знаком родових та племінних старійшин. Потім його використовували наші пращури, царські скіфи, які називали себе нащадками атлантів. Найдавніша згадка про тризуб датується 360-355 pp. до н.е. і належить Платону: у роботі «Тімен» він докладно описав блакитний одяг царів-атлантів, у якому зображений золотий тризуб. За часів Київської Русі тризуб був гербом київських князів. Тризуб Володимира I Святого – Великого князя Київського, Володаря Русі став Державним Гербом України.

Вчені встановили, що Києву – столиці України-Русі – не менше 2700 років (а не так, як нав'язала нам радянська академія наук!).

Вчені історики, археологи, антропологи, генетики встановили, що орії, які мешкали на території сучасної України, є прабатьками слов'янських народів та багатьох європейських народів.

Наші пращури мали свій календар і протягом семи тисячоліть вели літочислення «від створення світу», доки воно не було скасовано Петром Першим у 1721 році. За Арійським календарем, сьогодні 7525 (за іудейським - 5778). Наш календар старший за іудейський більш ніж на 1740 років. А Велесовою Книгою наших предків в Україні йде 21 140 рік!

«Велесова книга» викладає історію слов'ян (іменованих, русичами) від їхніх предків-«аріїв» («арійців») («батька Орія, Орея» та інших предків) до варяга Ерека (тотожнюваного з Рюриком). Родоначальником слов'ян виступає «батько Орій, Орей», у якого було три сини: Кий, Щек і Хорив, які стали родоначальниками слов'янських народів, відповідно: народу Київської Русі (східних слов'ян), чехів (західних слов'ян), хорватів (південних слов'ян).


НЕПОДОЛЬНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ДУХ
Згадайте українських амазонок, котрі захищали свій рідний край, коли гинули чоловіки, запорізьких козаків, Героїв Крут (300 українських спартанців), Героїв Небесної сотні, перших добровольців Майдану на східному фронті, які зупинили до зубів озброєну московську орду.

Ми пережили три голодомори (1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 рр.), втративши понад 10 мільйонів українців. Нас нещадно русифікували, асимілювали, робили з нас «єдину спільність – радянський народ». Але ми залишилися українцями і здобули свою незалежність завдяки нашому генетичному українському волелюбному Духу!

Український народ вижив і вийшов переможцем у Другій світовій війні, під час якої втрати (включно з військовими та цивільними) склали близько 14,3 мільйона українців, що становить 20,1% від загальносвітових людських втрат або 46% від втрат СРСР. Жоден народ СРСР не постраждав так сильно. Було вбито 34% населення України. Втрати українців є найбільшими і не можна порівняти з втратами інших країн і народів у цій війні.

ГЕОПОЛІТИЧНИЙ ФЕРЗЬ
Україна завжди була особливим місцем «перетину всіх доріг», а сьогодні – це цінна геополітична фігура «світового шахового турніру» за ресурси та владу, які розігрують між собою Росії, США, ЄС, Китай.

Україна як незалежна держава перебуває на історичному зламі.

Найближчі 3-5 років для України будуть визначальними - або вона, зламавши нав'язані їй міфи, відродить свою справжню історію та колишню велич і стане рівноправною державою серед сильних країн сучасного світу, або зійде з історичної арени як самостійна держава і буде розірвана.

Третього шляху українцям не дано.

Путін виявився жорстокішим фашистом, ніж Гітлер. І його агонія та істеричні «історичні лекції про Україну імені Леніна» вже пояснено вченими соціологами, генетиками, істориками, геополітиками та навіть психіатрами. У нього це помста за свою нікчемність.

Як сказав глава ЄАРБ в Україні Андрій Азаров «Російські не можуть почуватися повноцінними поряд з українцями». І це факт.

Замість того, щоб розвивати свою країну, Росія вирішила знищити чужу країну. Ціна буде великою. Але Україна — країна «з сюрпризом». Її ніхто не міг поневолити.

Історія багаторазово доводить, що Українська нація - непереможна!

Пам'яті Антоніни Андрющенко присвячується.
Авторка - Ольга Азарова

Додатково: ДНК – портрет нації


Унікальний дослідницький проект "Код нації" – це масштабне дослідження цінностей українців, яке розповість глядачам про те, що таке українська нація, хто такі українці, і що саме сьогодні визначає приналежність людини до певної нації. Прем'єра відбулася 28 листопада 2014 року на каналі "Україна".

Продовження до нього було створено проект "ДНК-портрет нації" - повноцінне наукове дослідження, результати якого передані Національній академії наук України. В якості експертів у створенні фільму взяли участь багато українських науковців, серед яких доктор історичних наук, професор Київо-Могилянської академії Леонід Залізняк, кандидат історії наук, доцент кафедри етнології та краєзнавства Київського Національного університету Геннадій Казакевич та багато інших.