Website translation into 96 languages

Saturday 23 November 2013

Львовяне за Европу!!! 5000 человек поют гимн Украины!!! Власть забыла, что была такая песя - Интернационал в 1917 г.


Тисячі людей з рукою на серці співали гімн. Гімн у Львові YouTube Понад 5 тисяч львів’ян заспівали гімн України. У п'ятницю, 22 листопада на львівському Євроймайдані, який до речі, став найчисельнішим, заспівали гімн України. Понад 5 тисяч людей акапельно в один голос, виводячи кожну ноту, співали головну пісню країни.

Євромайдан: українці виступили проти "заморожування" асоціації з ЄС Зазначимо, у Львові тисячі людей, переважно молодь, під прапорами Євросоюзу від самого ранку зібралися біля обладміністрації.
Потім вони колоною пройшлися центром міста і зупинилися на центральній площі. Пізніше у Львові акцію протесту було оголошено безстроковою.

Нагадаємо, що мітинги на підтримку євроінтеграції проводяться зараз у містах по всій Україні. Люди виходять на головні площі міста і висловлюють свою позицію щодо євроінтеграції. Зазначимо, що у Києві на Євромайдан вийшло близько 3 тисяч людей. Незважаючи на дощ і холодну погоду, люди підтримували одне одного, поїли чаєм, а також зігрівалися танцями.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/u-lvovi-na-yevromaydani-ponad-5-tisyach-lyudey-zaspivali-gimn-ukrayini-video-321648.html