Website translation into 96 languages

Monday 31 October 2022

До 11 листопада ви можете подати заявку на ГРАНТ ЄАРБ для біженців УКРАЇНИ на відкриття бізнесів


Програма ЄАРБ "Гранти на старт бізнесу для біженців з України"

ЄАРБ виділив беспрецедентну допомогу біженцям з України! 

Вже надано більше 1,5 млн євро з 3 млн євро запланованих ГРАНТІВ НА СТАРТ БІЗНЕСУ та СТВОРЕННЯ НОВИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ для біженців з України!

З 1 липня по 11 серпня проходить збір заявок для видачі грантів біженцям від війни в Україні, які перебувають з тимчасовим захистом у Великій Британії, США, Швейцарії, Австралії та Канаді і хочуть розпочати свій бізнес за допомогою грантів ЄАРБ на придбання франшиз від Освітнього  консорціуму International Business Academy Consortium (IBA).

Величезна ПІДТРИМКА ЄАРБ для біженців УКРАЇНИ! Не пропустіть! 

Гранти у розмірі від 20 000 до 150 000 євро надає European Association For Business Development спільно з інвестиціними фондами ЄС та EBBD на старт будь-якого освітнього бізнесу для дітей через відібрані франшизи IBA. 

Допомога біженцям, новим ринкам та економікам світу - три у одному! 

КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ
Гранти видаються на конкурсній основі:
- біженцям з України, які знаходяться у країнах ЄС, Великої Британії, Швейцарії, США, Канади або Австралії.
- які мають досвід ведення бізнесу,
- хочуть закріпитися з успішним бізнесом у країнах Європи, Америки та Азії та бути корисним.
 
Загальний фонд у 3 млн євро на підтримку біженців України за кордоном для відкриття ними бізнесів та створення нових робочих місць у країнах ЄС, Великій Британії, Швейцарії, США, Канади, Австралії націлений на ефективне інвестування у економіку приймаючих країн та пітримку зростання ВВП. 

Як відомо прийом біженців спричиняє велике навантаження на національну економіку та призводить до тимчасового безробіття та довгого адаптаційного періоду. Також діти біженців також страждають від стрімкої адаптації та інтеграції. Для вирішення всіх цих проблем і створенна система підтримки біженців за програмою ЄАРБ "Гранти на старт бізнесу для біженців з України".

Для цільового фінансування бізнесу вибрані саме всесвітньо відомі освітні франшизи IBA, які надають три головні переваги:

1. Гранти видаються саме на освітні франшизи, тобто вони націлені на змінення ріня освіти дітей та їх майбутніх можливостей, що є стратегічним драйвером національних економік;

2. Це авторитетни бренди, які вже багаторазово довели свою ефективність і є безризиковими інвестиціями, тому що вже є чіткі академячні та бізнес-моделі;

3. Серед напрямів освітніх франшиз ЄАРБ особливо рекомендує таку франшизу IBA як MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, яка є потужним драйвером еконономічних змін в світі - єдиною в світі глобальною мережею бізнес-шкіл для дітей 6-17 років для впровадження унікальної бізнес-освіти. Саме цей напрямок осітнього бізнесу напряму створює передумови для стрімкого економічного зросту країн, що є найважливіше для донорів ЄАРБ. Крім того, власники цієї франшизи після закінчення терміну тимчасового захисту у будь-якій країні зможуть залишитися там за новою візою ІННОВАЦІЙНОЮ ВІЗОЮ, яка широко підтримується всіма провідними країнами світу.

ВИБІР НАПРЯМКУ
Гранти видаються на відкриття одного з освітніх бізнесів за Вашим бажанням із переліку міжнародних франшиз, які вже довели свою актуальність та успішність та визнаних у всьму світі франшиз IBA INTERNATIONAL BUSINESS ACADEMY (Велика Британія).

МЕТА ГРАНТІВ ЄАРБ
Метою видачі грантів ЄАРБ є сприяння розвитку глобальних та національних економік через розвиток підприємництва та інновацій у освіті для дітей нового покоління.

Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу спільно з Міжнародною Бізнес Академією затвердила гранти на підтримку біженців України за кордоном для відкриття ними бізнесів та створення нових робочих місць у країнах ЄС, Великій Британії та Швейцарії, Америки, Австралії, Африки.

СУМИ ГРАНТІВ

Сума гранту від 20 000 до 150 000 євро залежно від обраної франшизи, використовується на 100% погашення суми паушального внеску за франшизою для старту бізнесу.
Інші оплати на особисті освітні курси для персоналу з франшизи (1000 євро курс/особа), створення сайтів (1000 євро) та закупівлю навчальних наборів для студентів (60 євро 1 комплект) - оплачуються Франчайзи самостійно.

Заявки на участь у конкурсі приймаються по США, Канаді, Австралії, Великій Британії, Швейцарії - до 11 листопада,
Заявки по деяким країнам ЄС (Португалія, Іспанія, Італія, Франція) приймаються до 1 грудня.

Вперше! Беспрецедентна допомога біженцям! Не пропустіть!

ПОДАТИ ЗАЯВКИ НА ГРАНТ: 
+38-093-313-2222, 
наші спеціалісти зв'яжуться з вами!

Слава Україні!