Website translation into 96 languages

Wednesday 24 August 2022

Україна світкує свою незалежність! 1140 років державності та незалежності!



З Днем незалежності давній, славний, гордий народе!

Ніяка мерзота не відніме нашу землю, країну, історію!
Ціна страшенна.
Гинуть тисячі наших воїнів, мирних людей та дітей.
Майже 1000 дітей та 9000 солдат загинуло під кулями. Це більше ніж за 10 років Афганської війни.

11 млн людей стали біженцями - це як 20 Люксембургів, 6 Латвій, 2 Норвегій та Даній, або така країна як Чехія - цілком! Ось стільки біженців з України із-за війни покунули свої рідні домівки, бо вони зруйновані ракетами підступної рф.
Люди вимушені жити як біженці хоча в них є своя богата та рідна країна. Але хтось вирішив воювати і вбивати.
Представте собі на наших очах народився новий гітлер, а Україна стала як Чехія у 1938 - об'єктом нападу. Але народ не підкорився агресору, а жорстко його відбиває!

Нижче плінтуса впала рф як країна.
Ніхто в світі не поважає її.
Ніхто не хоче зустрічатися з пу та навіть лавровим.
Введені ембарго на нафту, газ, золото.
Всі відомі бренди покинули ринки рф. І ми там закрили 15 філій по санкціям!
Зараз вводиться туристичне ембарго, щоб ніхто з громадян рф не міг відпочивать у Європі або Америці, бо кожен хто підтримує війну та злочиний режим пу - є терористом. А терористам не місце в цивілізованих країнах світу!


Але сьогодні День Незалежності України!
І сьогодні пару слів про саме цю незалежність, щоб знали всі!

1. Україні (давня назва країни Київська Русь або просто Русь) 1140 років як країні! При цьому якщо рахувати Скифію та Сарматію, Трипільську культуру, то Україні - більше 5000 років.
Московії як країні лише 530 років.

2. Київу як місту 1600 років, а москвії лише 800 щонайбільше з моменту першого дерев'яного дому на болотах.

3. Україна була найбільша та поважна країна Європи з якою породичалися всі королівькі ролини Європи аж до 13 сторіччя до нападу Монгольської орди, яка захопила наші землі майже на 300 років. Але Україна, хоч і розділена на куски, існувала у союзі з Литовцями, Поляками та незалежно як Галиччина.

Саме після нападу монголів та при монголах будувалося місто москва. Воно цілком слугувало монголам, та навіть вибороло право на "золотий орден" - право збирати данину зі слов'ян! Так! Бо московити НЕ слов'яни. Бони мордвини, комі, буряти, але до слов'ян, до українців вони не мають жодного відношення!

4. Поки українці (тобто русичі) відбивали монголів зі своїх земель московити становилися другою ордою. Саме за підтримки монголів зміцнилась москва і потім отримала від монголів свою першу державність та право на незалежність від них у 1490 році при царі Івані. Це була дуже маленька держава з заздрістю к Русі від початку, бо Київська Русь - це бкла дердава № 1 у Європі за розвитком та повагою, а московію ніхто не знав та не визнавав у світі як новострорену державу (як ДНР сьогодні, наприклад).

5. Поки Київська Русь разом з литовцями та поляками відбивала то монголів, то московитів від українських земель, - Найзлочинніший крок зробив їх московький царь Петро, який у 1721 році просто вкрав назву Русь та переіменував свою маленьку державу Московія на Русь. От і всі. Після цього фони сфабрикували всю історію, і заявляють, що вони і є Русь))). Це як сьогодні рф може назвати Північний Казахастан - Казахською Руссю і під цим фабрикатом забрати всі землі Казахстану. От так 300 років тому історія перевернулися до гори ногами. Крадіжка безпрецендентна. Царя Петра ніхто не визнавав в Європі, тому від вирішив переодягнутися. Ви чули, щоб якась крахна міняла свою назву? А московія змогла) Що не зробиш заради крадіжки таких земель.

З тих пір московити називають себе "руськими".
А "руські" або "русичі" - це лише Українці!
Не було ніякої іншої Русі, окрім Київської Русі.

Історично ми з ними НЕ БРАТИ і НЕ СЕСТРИ!

От і все.
Вони кажуть, що Україну створив Ленін. А насправді "на ворі шапка горить" - той хто вкрав, той і фальсифікує історію./

Але історія це лише історія.

А сьогодні гинуть люди.
За якусь психічну хворобу путіна та таких же гидот як і він при владі.

Ось цей закон несправедливості і перетворюємо ми в справедливість!
Україна переможе!
Слава Україні!