Website translation into 96 languages

Sunday 6 November 2022

У Вашингтоні пройде 2022 Global Leadership Awards. Жінки України, Грузії, Казахстану, США, Британії на чолі з Ольгою Азаровою та Людмилою Станіславенко представлять жіночу еліту КУЖ

9 листопада 2022 року у Вашингтоні в John F. Kennedy Center for the Performing Arts пройде гучна світова подія - 2022 Global Leadership Awards. Жінки України, Грузії, Казахстану, США, Британії на чолі з Ольгою Азаровою, Людмилою Станіславенко та Іриною Плахтій представлять жіночу еліту Европи та Азії.

Реєстрація тут:  https://2022globalleadershipawards.splashthat.com/


Потужна українська делегація з Vital Voices Ukraine Chapter та Міжнародного Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ, World Woman Club приймуть участь у форумі.
Значною частиною форуму буде захід на підтримку УКРАЇНИ та УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ.
Організатори заходу: Vital Voices Global Partnership (VVGP) та ДержДеп США.

 

Vital Voices Global Partnership (VVGP) — це міжнародна некомерційна неурядова організація, яка працює з жінками-лідерами у сферах розширення економічних можливостей, участі жінок у політичному житті та прав людини. Штаб-квартира організації знаходиться у Вашингтоні.

Засновники: Хілларі Клінтон, Мадлен Олбрайт, Меланні Вервір.

Некомерційна організація Vital Voices Global Partnership виникла на основі ініціативи уряду США Vital Voices Democracy Initiative. Ініціатива Vital Voices Democracy Initiative була заснована в 1997 році першою леді Сполучених Штатів Хілларі Родхем Клінтон і державним секретарем США Мадлен Олбрайт після Четвертої Всесвітньої конференції ООН з питань жінок у Пекіні для сприяння покращенню становища жінок як меті зовнішньої політики США. . Перша конференція Vital Voices Democracy Initiative відбулася в 1997 році у Відні, організатором якої був посол США в Австрії Свені Хант.

Демократична ініціатива Vital Voices призвела до створення глобального партнерства Vital Voices як некомерційної неурядової організації (НУО) у березні 1999 року.

Колишній помічник Хілларі Клінтон і керівник апарату Меланні Вервір є співзасновником глобального партнерства та почесним головою правління.

Меланні Вервір має українське коріння, вона є співзасновником VVGP, виконавчим директором Джорджтаунського інституту жінок, миру та безпеки при Джорджтаунському університеті, партнером-засновником Seneca Point Global, глобальної жіночої стратегічної фірми, а також співзасновником жінок Сенеки. Вона також є співавтором з Кім Аззареллі книги «Швидко вперед: як жінки можуть досягти влади та мети».

Іншими співзасновниками VVGP були Аліз Нельсон (нинішній президент глобального партнерства Vital Voices), Донна Макларті, Мері Єрік і Тереза ​​Лоар.


Vital Voices в Україні створено за ініціативи відомих підприємниць та громадських активісток: Ольги Азарової, Ауріки Вранчану та Вікторії Чиндацької.

У травні 2022 року Vital Voices відкрила свою нову глобальну штаб-квартиру за адресою 1509 16th Street, NW, у Вашингтоні, округ Колумбія.

Global Leadership Awards

Vital Voices проводить щорічну церемонію Global Leadership Awards, яка вшановує жінок-лідерів, які працюють у сферах прав людини, розширення економічних можливостей або політичних реформ.

VV Ukrainian Chapter буде присутній на 2022 Global Leadership Awards.